Αντώνης Ρέμος: Η συγκινητική αναφορά του στην Μαρινέλλα στο Ηρώδειο – «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Γιώργος Θεοφάνους πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 11/10 μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο για να γιορτάσει τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του ήταν αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ευρυδίκη κ.α.

Μάλιστα, όταν ο Αντώνης Ρέμος ήταν πάνω στη σκηνή με την Πέγκυ Ζήνα θέλησαν να κάνουν μια αφιέρωση και στην Μαρινέλλα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Αυτό το τραγούδι που θα ακούσουμε τώρα και θα έρθει η αγαπημένη μας Πέγκυ, ας έρθει πάνω. Που είναι η Πέγκυ; Έλα κορίτσι μου, επειδή μιλάμε για τη μάνα και πρέπει να είσαι παρούσα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Μάνα όλων μας» απάντησε η Πέγκυ Ζήνα, μόλις ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου.

«Περαστικά στην Μαρινέλλα, γιατί όντως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, να ξέρετε, πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όπως υποσχέθηκα και στους φίλους μας τους κοινούς, τους πολύ κοντινούς, αυτή τη συναυλία που κάναμε εδώ πέρα, που ξεκίνησε και είπε τα τρία τραγούδια, να την ολοκληρώσουμε. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο» είπε συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος.

Δες το βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164