Λευτέρης Χαρίτος: «Ένας χωρισμός είναι πάντα επώδυνος» – Οι σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Μαρκέλλα Γιαννάτου

Ο γνωστός σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι «Άγριες Μέλισσες» και φέτος η «Μάγισσα», μίλησε στην εκπομπή «Weekenders» και τη Δέσποινα Καμπούρη, για τη δουλειά και τη ζωή του.

Ο κόσμος τον αναγνωρίζει, γεγονός που του προκαλεί εντύπωση. Ο σκηνοθέτης περιέγραψε μάλιστα ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη στο δρόμο: «Ξεκίνησε με την 3η σεζόν των «Μελισσών» που δειλά, δειλά, κάπως εκεί το καλοκαίρι, σε κάτι νησιά, με σταματούσαν στο δρόμο…Εντάξει! είχα και μια ηλικία, δεν το περίμενα να μου συμβαίνει αυτό, να με σταματάνε στο δρόμο και να μου μιλάνε. Τώρα πια έχει γίνει πιο πολύ.

Το πιο ωραίο που μου συνέβη φέτος πριν από την «Μάγισσα», δηλαδή το καλοκαίρι, είμαι κάπου και πάω να πάρω ένα καφέ στο δρόμο και ακούω από πάρα πολύ μακριά «Κύριε Χαρίτο, κύριε Χαρίτο» και παθαίνω ότι κάτι έχω κάνει, με πιάσανε… και τρέχει μία κυρία, μεγάλης ηλικίας και με σταματάει «κύριε Χαρίτο ήθελα να σας πω και ξεκίνησε να μου λέει… Μου φάνηκε πολύ αστείο», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Λευτέρης Χαρίτος διευκρίνισε ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και μίλησε για το χωρισμό του από την ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο σ’ αυτή τη ζωή, αλλά ούτε αυτό που λέμε η original οικογένεια, που είσαι για πάντα μαζί, είναι εύκολο. Και αυτό είναι δύσκολο. Γενικά, νομίζω ότι η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολη. Για εμένα το ουσιαστικό είναι να επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν, όλα τα πράγματα είναι εφικτά. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέμα μεικτής ή μη μεικτής οικογένειας, είναι θεωρώ θέμα συνεννόησης των ανθρώπων και επίσης το κατά πόσο συζητάς με τα παιδιά σου, όλα αυτά που προκύπτουν» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Ένας χωρισμός πάντα είναι επώδυνος, γενικά. Εγώ θα το πάω ανάποδα, πόσο επώδυνος είναι ένας «μη χωρισμός» εφόσον κάποιος ή και οι δύο θα προτιμούσαν να είναι χωρισμένοι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι οι γονείς να είναι εκεί. Τα πάντα είναι ρίσκο, ποτέ δεν ξέρεις, ούτε πάντα πετυχαίνουν. Αν μπορούσες να προβλέψεις από πριν θα ήμασταν όλοι άνετοι, θα λέγαμε «κοίτα να δεις το πάμε για χωρισμό καλύτερα, γιατί το βλέπω να ‘ρχεται».

Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Η σύντροφος του βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι περήφανοι για εκείνον, όπως είπε στη Δέσποινα Καμπούρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164