Βάνα Μπάρμπα: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, ο λόγος που σταμάτησε να μιλάει για την κόρη της και το πρόβλημα υγείας

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Πρωινό», η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απόφασή της να μετακομίσει από τα νότια προάστια στο κέντρο, ενώ εξήγησε γιατί δεν θέλει να αναφέρεται στην κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα. Επίσης, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας της.

«Ήθελα να μηδενίσω τη ζωή μου και να ξαναρχίσω, όπως λέει το τραγούδι. Δε μένουμε μαζί με την κόρη μου, έχει αυτονομηθεί πλήρως. Δε θέλει να λέω πολλά πράγματα για εκείνη. Είναι ένα μεγάλο κορίτσι και έχει δίκιο. Μου λέει «σταμάτα να μιλάς για εμένα» κι εγώ το σέβομαι. Είναι σκληρό όταν φεύγουν τα παιδιά από τους γονείς τους. Έτσι πρέπει να γίνει. Μετά τα 18-19 πρέπει να φεύγουν τα παιδιά από τη φωλιά. Εγώ υπέφερα μέχρι να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου. Μου πήρε 1,5 χρόνο. Έχει δίκιο γιατί μου έλεγε ότι βρίσκομαι πίσω από εκείνη κι αυτή η αγάπη την πνίγει» εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας της. «Δίνω τη δική μου μάχη, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα περάσω τον πήχη μετά τον Μάιο. Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση που είμαι εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Εγώ πάω καλά, δόξα τω Θεώ. Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα το μεγάλο εμπόδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος της κουβέντας, η Βάνα Μπάρμπα υπογράμμισε: «Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου… Τι άλλο έχω να χάσω; Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της».

Δες όλη τη συνέντευξη στο Πρωινό:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164