Αυτά τα 3 ζώδια θα επιτύχουν έναν στόχο τους πριν τελειώσει ο Οκτώβρης

Το φθινόπωρο προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ο καιρός δροσίζει, η φύση υποδέχεται την νέα εποχή με έναν διαφορετικό καμβά χρωμάτων και εμείς δεχόμαστε κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα την μεταμορφωτική ενέργεια του Ζυγού. Πρόκειται για έναν μήνα που μπορεί να μας ανοίξει καινούργιες πόρτες, να μας δώσει ευκαιρίες να εξελιχθούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να αναπτυχθούμε και να ευδοκιμήσουμε. Όλοι μας κάτι θα αποκομίσουμε από αυτή την συμπαντική εύνοια, τρία όμως ζώδια του ζωδιακού, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τον κύριο στόχο τους.

Κριοί

Ο Ήλιος ενεργοποιεί κατά την διέλευση του μέσα από τον Ζυγό τον 7ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά τον τομέα των συνεργασιών, αλλά και των στενότερων σχέσεωνσας. Σαν ζώδιο της φωτιάς προχωράτε συνήθως μπροστά, χωρίς να κοιτάτε πίσω σας, το διάστημα αυτό όμως θα αφιερώσετε κάποιο χρόνο να σκεφτείτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Η Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 2 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να φέρει ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές στις σχέσεις σας, είτε με τον μετασχηματισμό των υπαρχουσών, είτε με την σύναψη νέων σχέσεων.

Στην προσωπική σας ζωή έχει φτάσει η ώρα των αλλαγών, τις οποίες θα πρέπει να αγκαλιάσετε. Ο ανάδρομος Δίας σας ωθεί να επανεξετάσετε τις αλληλεπιδράσεις σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η αμοιβαιότητα είναι σημαντική σε κάθε επίπεδο και θα σας εξασφαλίσει μια ισορροπία στις σχέσεις. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, διέρχεται την περίοδο αυτή τον Καρκίνο, ενεργοποιώντας τον 4ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την οικογένεια και το σπίτι σας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, τα οποία θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την προσέγγιση σας σε ζητήματα που προκαλούν έριδες και προστριβές στην οικογένεια. Είναι σημαντικό να έχετε ανοιχτές και ειλικρινείς συνομιλίες ή διαπραγματεύσεις, ώστε να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις ανισορροπίες και να δημιουργήσετε σταθερά θεμέλια για υγιείς σχέσεις.

Ζυγοί

Διανύετε τη καλύτερη για σας περίοδο του έτους, τον μήνα των γενεθλίων σας, κατά τον οποίο όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας. Ο μήνας της Παρθένου σας ανάγκασε να κάνετε την αυτοκριτική σας ή να αναζητήσετε απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα, τώρα όμως θα πρέπει να είστε ψυχολογικά έτοιμοι να ανεβείτε στην σκηνή και να κατακτήσετε τα πλήθη! Ο Οκτώβριος είναι για σας ένας μήνας αναγέννησης, μια περίοδος που θα πρέπει να παρουσιάσετε τον νέο σας εαυτό στον κόσμο.

Με ανανεωμένη ψυχολογία αλλά και στιλ, ξεκινάτε την νέα σας εφόρμηση με την έναρξη του νέου αστρολογικού σας έτους, η οποία θα είναι ευθυγραμμισμένη με τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Το σύμπαν θα στηρίξει έμπρακτα την πορεία σας προς την αυτοπραγμάτωση, ενθαρρύνοντας σας να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και στους στόχους σας. Θέστε ξεκάθαρους, πραγματοποιήσιμους στόχους και δεσμευτείτε για την πραγματοποίηση τους. Η αυθεντικότητα είναι το ισχυρότερο σας όπλο. Αποδεχόμενοι και αγκαλιάζοντας τον αυθεντικό σας εαυτό, θα μπορέσετε να λάμψετε, αλλά και να αποτελέσετε ένα φωτεινό παράδειγμα για τους άλλους.

Αιγόκεροι

Η εποχή του Ζυγού ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας, με αποτέλεσμα να σηματοδοτεί ο Οκτώβριος έναν μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επίπεδο καριέρας. Ο Ήλιος φέρνει από την θέση του αυτή την φιλοδοξία σας στην επιφάνεια, ενθαρρύνοντας να κυνηγήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια, να αναλάβετε ηγετικές θέσεις ή να πετύχετε μακροχρόνιους στόχους καριέρας. Η Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 2 Οκτωβρίου στον Ζυγό υπάρχει το ενδεχόμενο να φέρει απροσδόκητες αλλαγές στην καριέρα σας.

Ο ανάδρομος Δίας από την άλλη σας ωθεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για την επαγγελματική σας πορεία, αποκτώντας υψηλότερους στόχους. Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα των συνεργασιών, τονίζοντας έτσι την συμβολή των συνεργασιών στην επιτυχία των στόχων σας. Αν και δεν μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε, λόγω του ανεξάρτητου πνεύματός σας, το διάστημα αυτό θα πρέπει να συμβιβαστείτε, γιατί τα κέρδη θα είναι σημαντικά. Οι στρατηγικές συμμαχίες θα σας προσφέρουν συντριπτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας. Συνδυάστε ωστόσο την αποφασιστικότητα με την διπλωματία, για να δημιουργήσετε σταθερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα μπορέσετε να ανοικοδομήσετε την μελλοντική σας επιτυχία.

Κείμενο: Αλίντα Κανάκη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164