Βίκυ Κάβουρα και Μαρία Πετεβή απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show

 Απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» ξεχωριστούς καλεσμένους.

Αρχικά, η Βίκυ Κάβουρα μιλάει για τη μητρότητα και αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μονάκριβη κόρη της. Πώς ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και πώς αντέδρασε ο σύντροφός της, Γιώργος Τζαβέλλας;

Πώς βίωσε τον τοκετό και πώς ένιωσε όταν κράτησε για πρώτη φορά την μπέμπα στην αγκαλιά της; Στη συνέχεια, μιλάει με λόγια αγάπης για τον Γιώργο Τζαβέλλα και αποκαλύπτει πότε με το καλό θα γίνει ο γάμος τους. Τέλος, δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει επαγγελματικά και αναμετρά τις μουσικές της γνώσεις με τον Γρηγόρη.  

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και η Μαρία Πετεβή, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ««VΙΠ- Καλά Γεράματα». Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά και εξηγεί γιατί συγκινείται πολύ με την τρίτη ηλικία. Γιατί, μετά τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση; Τι την έκανε φέτος να επιστρέψει στις οθόνες μας; Γιατί δεν της αρέσει καθόλου να εκθέτει την προσωπική της ζωή; Στη συνέχεια, θυμάται την περίοδο που εργαζόταν σε ρεμπετάδικο και εξηγεί γιατί δεν την άφηναν να ερμηνεύσει το αγαπημένο της τραγούδι. Θα καταφέρει ο Γρηγόρης να την κάνει να το πει; Τέλος,  μιλάει για τη συνεργασία της με την Ξένια Καλογεροπούλου στην παράσταση «The Humans», η οποία συνεχίζει την επιτυχία της για 2η συνεχόμενη χρονιά. 

Δες το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164