Βίκυ Κάβουρα: «Έμεινα εκτός δουλειάς εξαιτίας της κόρης μου αλλά, ήταν επιλογή μου»

Το ποιος είναι για εκείνη ο κατάλληλος σύντροφος αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να μείνει εκτός δουλειάς για ένα διάστημα αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας 14/10.

«Ήθελα πολύ να γίνω μάνα με τον κατάλληλο σύντροφο όμως.. για μένα ο κατάλληλος σύντροφος είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πολύ για την οικογένειά του και μοιάζουμε στην ψυχή» εξομολογήθηκε η Βίκυ Κάβουρα.

«Έμεινα εκτός δουλειάς λόγω του μωρού αλλά ήταν επιλογή μου. Θεώρησα ότι ήταν φυσιολογικό να αφοσιωθώ σε αυτό… ήθελα να το ζήσω… Σίγουρα φοβάσαι για τη δουλειά, κι εγώ σκέφτομαι ότι έμεινα καιρό απ’ έξω, κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Τώρα είμαι έτοιμη να δουλέψω… θα προτιμούσα να κάνω περισσότερο τηλεόραση, και σήριαλ και παρουσίαση… Θα μου ταίριαζε πολύ μια εκπομπή υγείας θεωρώ, είναι ο τρόπος ζωής μου από παιδί…» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Τέλος η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της Γιώργο Τζαβέλλα λέγοντας, «Στο πρόσωπο του Γιώργου αντικατοπτρίζεται η ψυχή του. Μου κάνει εντύπωση το πόσο τον αγαπάνε οι άντρες, και τον αγαπάνε από διάφορες ομάδες».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164