Φαίη Σκορδά για Πάνο Μουζουράκη: «Σκέφτομαι εκείνον και τον τρόπο που συνεχίζει να υπερασπίζεται τον πατέρα Αντώνιο»

Την πρόταση «καταπέλτη» της εισαγγελέως κατά του πατρός Αντωνίου για περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών σχολίασαν στο Buongiorno το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του πατέρα Αντωνίου, με τη Φαίη Σκορδά να τοποθετείται επί του θέματος αλλά και για τη στάση του Πάνου Μουζουράκη.

Ο τραγουδιστής υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον πατέρα Αντώνιο και, ακόμη και σε δημόσιες δηλώσεις του, συνεχίζει να παίρνει το μέρος του.

«Τώρα αδίκως κάνω αυτή τη σκέψη, αλλά σκέφτομαι τον Μουζουράκη. Δηλαδή θέλω να δω τώρα, αυτός ο άνθρωπος ο τρόπος που συνεχίζει να τον υπερασπίζεται… Όλοι έχουμε βάλει μία άνω τελεία, πάθαμε όλοι σοκ όταν συνέβη» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά η οποία διαφώνησε με όσα έλεγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σημείωσε: «Όταν βγήκε αυτό το θέμα-γιατί φτάνουμε προς το τέλος της υπόθεσης- συζητούσαμε όλοι αυτό. Όχι μόνο στην τηλεόραση δημοσίως, αλλά στο σπίτι μας. Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια. Ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό. Απογοήτευση, θυμό και μετά με τη λογική περιμέναμε να δούμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Όμως μού έρχεται ο Μουζουράκης τώρα. Αν τελικά βγει αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, ακόμα και ο Μουζουράκης θα πάθει αυτό που έπαθε μία ολόκληρη κοινωνία σε προσωπικό επίπεδο».

Δες όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164