Γιώργος Λιάγκας: Συγκινημένος με τον Δημήτρη Σταρόβα – «Εγώ δεν θα το έκανα… Θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στον «αέρα» του Πρωινού, μετά την προβολή αποσπασμάτων από το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο καλλιτέχνης περνά το δικό του σπουδαίο μήνυμα, ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα με συγκινεί πολύ ο Δημήτρης. Σας το έχω ξαναπεί, ότι είχα πολλές ενστάσεις στην αρχή όταν ακόμα δεν είχε αποκατασταθεί το πρόβλημά του 100%, βγήκε και μίλησε. Λέω «γιατί να το κάνει στον εαυτό του; Γιατί να μην περιμένει να αποκατασταθεί η ομιλία του στο 100% και το μόνο που θα βλέπαμε διαφορετικό πάνω του είναι τα 40 κιλά που έχει πετάξει από τη σωστή διατροφή. Επέλεξε να βγει ακόμα και λίγες εβδομάδες που μίλαγε χειρότερα από ό,τι μιλάει τώρα. Έδωσε, δε, τώρα λεπτομέρειες που με συγκίνησαν. Ήταν σοκαριστικές οι λεπτομέρειες. Τελικά υποκλίνομαι, είναι μεγάλη του μαγκιά, εγώ δεν θα το έκανα… Θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν».

«Και είναι για εμένα μεγάλο μάθημα, όταν ένας άνθρωπος που έχει δημόσιο λόγο κάνει αυτό που κάνει ο Δημήτρης, διότι δίνει ένα τεράστιο μήνυμα. Το μήνυμα που δίνει ο Δημήτρης είναι «μη ντρέπεστε, μην κρύβεστε, είμαστε άνθρωποι, είμαστε τρωτοί και πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε». Το μήνυμα του Δημήτρη είναι πολύ πιο σπουδαίο από ό,τι και ο ίδιος φαντάζεται. Θέλω να υποκλιθώ και να του πω ένα μεγάλο μπράβο» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164