Αφροδίτη Γραμμέλη σε Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το θέμα είναι να βγούμε σε εκπομπές ή να κινηθεί νόμιμα η διαδικασία με την αστυνομία;»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου για να μιλήσει για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από οδηγό λεωφορείου στη μέση του δρόμου. Όπως είπε η δημοσιογράφος, δεν πήγε προχώρησε σε καταγγελία αλλά την ενδιαφέρει να μάθουν οι νεαρές γυναίκες τι άνθρωποι βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις.

Ειδικότερα, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέφερε: «Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος σαν οδηγός. Κινούμουν αριστερά και στη δεξιά ο οδηγός. Είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη λωρίδα του οδηγού και αποφάσισε να προσπεράσει. Στην αρχή δεν τον είδα και θεώρησα πως δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει, γιατί θα είχα χτυπήσει. Και ανοίγει το παράθυρο με τραμπουκισμό. Και ξέρω πάρα πολύ καλά ανεβάζοντας το βίντεο με το πρόσωπό του ότι μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δε φοβάμαι γιατί έχω μηνύματα ότι τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους ο συγκεκριμένος. Τράβηξα το βίντεο και το ανέβασα για τον εξής λόγο. Όχι για να παίξει. Αλλά γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος επαγγελματίας οδηγός κάθε μέρα μεταφέρει ηλικιωμένους, παιδιά… Ανθρώπους που δεν έχουν τη δύναμη των social, θα το έχει κάνει και αλλού. Και όντως το έχει κάνει κι αλλού” είπε, μεταξύ άλλων, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Τέτοιοι τύποι για να συμπεριφέρονται έτσι, σημαίνει ότι μπορεί και κάποιος να τους έχει τοποθετήσει σε αυτή τη θέση. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι νόμιμη, παίρνω την ευθύνη της πράξης μου και δέχομαι ότι κάποιοι θα πούνε ότι τον διαπομπεύσαμε. Εμένα με ενδιαφέρει να μην ξαναφερθούν τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιοι βαρύμαγκες και ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει έξω… Ο στόχος ο δικός μου είναι να μάθουν κι άλλες κοπέλες τι συμβαίνει εκεί έξω» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζοντας τη φράση «θα σε βγάλω στα κανάλια», που είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου. «Σέβομαι τη μαρτυρία σας αλλά το «θα σε βγάλω στα κανάλια», είναι μία φράση που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μας δύναμη. Είστε δημοσιογράφος, σας ξέρει ο κόσμος» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη Μπάγια Αντωνοπούλου να απαντά: «Εγώ αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι σε κάποιο κανάλι. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο να βγω σε εκπομπή, εσείς με πήρατε».

«Το θέμα είναι να βγούμε σε εκπομπές ή να κινηθεί νόμιμα η διαδικασία με την αστυνομία και την υπηρεσία του κυρίου; Μας προστατεύει η απειλή της δημοσιότητας;» αναρωτήθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη Μπάγια Αντωνοπούλου να απαντά: «Αυτό το ερώτημα το θεωρώ λίγο προβοκατόρικο με όλο τον σεβασμό. Είναι η απάντηση στην ερώτησή σου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164