Μάριος Ιορδάνου για τα τέσσερα εγκεφαλικά που υπέστη: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ήξερα ότι θα πεθάνω πλήρης τη στιγμή που έφευγα»

Με αφορμή τη νέα σειρά του Star, «Μαύροι πίνακες» που φέρει την υπογραφή τους αλλά και τη θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίδας», η Σοφία Καζατζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου μίλησαν στην εκπομπή Buongiorno και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

 Το ζευγάρι αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού αλλά και την απόφασή τους να μην αποκτήσουν παιδί.

«Κάθε εμπόδιο στο δρόμο μου, γίνεται ο δρόμος μου. Πέθανα και γύρισα, αλλά λειτούργησε όλο θετικά. Είπα «δεν θα πεθάνεις σήμερα». Εγώ ήξερα εκείνη τη στιγμή που «έφευγα» ότι θα πεθάνω πλήρης, ήθελα να κάνω αυτό που ήθελα και είχα τη σύντροφό μου δίπλα μου. Όλα τα άλλα για μένα δεν μετρούσαν. Τον θάνατό μου δεν τον φοβάμαι, γιατί όταν εγώ θα είμαι εκεί, δε θα είναι αυτός», εξομολογήθηκε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Από την πλευρά της, η Σοφία Καζαντζιάν είπε: «Εκείνη τη στιγμή πήγα να πεθάνω εγώ από τον φόβο μου. Οδηγούσα τότε το φορτηγό της περιοδείας, ο Μάριος είχε χάσει τους παλμούς και είχε πέσει στο παρμπρίζ και είπα στον εαυτό μου «έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς». Στα 5 δευτερόλεπτα έβαλα στόχο το νοσοκομείο».

«Αυτή η εμπειρία με έκανε πιο δυνατό… Έπαθα τέσσερα εγκεφαλικά, τώρα πήγα και έκανα εξετάσεις και είμαι πεντακάθαρος, σαν να μην τα έπαθα ποτέ» πρόσθεσε ο Μάριος Ιορδάνου.

Όσο για την απόφασή τους να μην κάνουν παιδιά, η Σοφία Καζατζιάν επεσήμανε: «Δε θα ολοκλήρωνε τη σχέση μας ένα παιδί. Η σχέση μας είναι ολοκληρωμένη. Συνειδητά επιλέγουμε να μην κάνουμε παιδί».

Ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε και για τη Ματούλα Ζαμάνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μάγκας η Ματούλα Ζαμάνη που βγήκε και έκανε αυτό που ήθελε και έβγαλε και τη μπλούζα της και καλά έκανε. Δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άσε τους άλλους να μιλάνε, είναι θόρυβος. Ζουν οι άλλοι τη ζωή της; Όχι. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει».

«Ο καθένας μπορείς να είναι ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος, να είναι αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο, ό,τι γουστάρει. Αν κάποιος θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο, θα αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν», τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164