Ο Lorenzo Serafini είναι ο νέος creative director στην Alberta Ferretti

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν η  Alberta Ferretti ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας του ομώνυμου brand που ίδρυσε το 1981!Η Ferretti ξεκίνησε  την εταιρεία της το 1981 και έκτοτε παραμένει πιστή στις χαρακτηριστικές θηλυκές σιλουέτες της. Η 74χρονη σχεδιάστρια θα παραμείνει στο ρόλο της αντιπρόεδρου  της οικογενειακής της επιχείρησης, Aeffe Group, η οποία διαχειρίζεται το ομώνυμο εμπορικό σήμα της μαζί με τις εταιρείες Moschino, Philosophy di Lorenzo Serafini και Pollini.

Getty images

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti)

Στις 17 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσατε την τελευταία μου επίδειξη μόδας», έγραψε η σχεδιάστρια σε δελτίο τύπου που έστειλε στα media. «Ήταν μια δύσκολη, περίπλοκη, αλλά πολύ προσεγμένη επιλογή. Αλλά σήμερα, με γαλήνη και επίγνωση, σας ενημερώνω για την απόφασή μου να εγκαταλείψω τη δημιουργική διεύθυνση του brand που ίδρυσα, το οποίο φέρει και θα συνεχίσει να φέρει το όνομά μου», ανακοίνωσε η σχεδιάστρια. Το τελευταίο show της  ήταν ένα tribute σε σχέδια που μας είχε συνηθίσει η  Ferretti, με έμφαση στα υπέροχα σιφόν φορέματα της!

Τώρα λοιπόν ανακοίνωσε τον σχεδιαστή που θα την διαδεχθεί!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti)

Ο Lorezno Serafini που μέχρι σήμερα ήταν creative director στο Philosophy di Lorenzo Serafini αναλαμβάνει την θέση του δημιουργικού διευθυντή στην Alberta Ferretti!

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι ο Λορέντζο θα είναι ο διάδοχός μου στο τιμόνι της μάρκας που φέρει το όνομά μου. Με τον κόσμο της μόδας να υφίσταται τεράστιες αλλαγές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Lorenzo διαθέτει τη δημιουργικότητα, την ισχυρή αισθητική αίσθηση, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση», δήλωσε η Alberta Ferretti, αντιπρόεδρος του ομίλου Aeffe. «Πριν από μια δεκαετία, εμπιστεύτηκα στον Λορέντζο τη σειρά Philosophy, την οποία ανέπτυξε με επιτυχία σε μια ακμάζουσα μάρκα. Τώρα ήρθε η ώρα να γράψει ένα νέο κεφάλαιο για τη μάρκα Alberta Ferretti, η ουσία της οποίας ευθυγραμμίζεται υπέροχα με το όραμά του. Η ελαφρότητα, η θηλυκότητα, ο αισθησιασμός είναι λέξεις που βρίσκονται ήδη στο λεξιλόγιο του Lorenzo και λέξεις που θα μπορέσει να ορίσει θαυμάσια μέσα στον κόσμο της Alberta Ferretti».

Η πρώτη συλλογή του Lorenzo Serafini για το brand Alberta Ferretti θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2025.

Kεντρική φωτογραφία Splash

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164