Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έκανε μια αναφορά στν πρώην σύζυγό της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, αφού παρακολούθησε τις δηλώσεις της ηθοποιού στην εκπομπή Super Κατερίνα, στη συνέχεια πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της.

«Να πούμε ότι με τους πρώην άντρες μπορείς να έχεις καλές σχέσεις και να κάνεις πράγματα μαζί; Αν έχει τελειώσει και για τους δύο και δεν έχεις διάθεση να τα ξαναβρείς, μια χαρά γίνεται. Εγώ με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια. Θα μπορούσα να τους παντρέψω και με τη μελλοντική του σύντροφο. Θα το ήθελα. Ξέρεις πόσο καλό κάνει στο παιδί αυτό;», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Εμένα ο πρώην άντρας μου με τον νυν είναι φίλοι. Δεν θα βγούνε για καφέ, επικοινωνούν άριστα. Θέλει δουλειά και προσπάθεια κι από τους δυο. Να ρίξεις τα προσωπικά σου συναισθήματα και την αντιδικία και να σκεφτείς το παιδί σου. Όταν με παντρεύτηκε ο Νίκος, είχα χωρίσει δέκα χρόνια. Είχα χωρίσει το 2013», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164