Η Μαρινέλλα βγαίνει από την εντατική – «Θέλει χρόνο, είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα»

Όπως έγινε γνωστό, η Μαρινέλλα βγαίνει από την εντατική σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στη σκηνή του Ηρωδείου. Ο κόσμος αγωνιά για τη σπουδαία ερμηνεύτρια, με τη Ματίνα Παγώνη να απαντά σε ερωτήματα για την εξέλιξη της υγείας της.

«Το ότι βγήκε από την εντατική, σημαίνει ότι πάει στο δεύτερο στάδιο. Το δεύτερο στάδιο γι’ αυτούς τους ασθενείς είναι ότι πάνε σε ένα δωμάτιο. Στο δωμάτιο αυτό θα παραμείνουν κάποιες ημέρες για να συνεχίσει η σταθεροποίηση γιατί πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο κι όσο μεγαλύτερης ηλικίας είναι, τόσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα επεισόδια. Όμως η Μαρινέλλα είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα και με την αγάπη του κόσμου κατάφερε πολύ γρήγορα, συγκριτικά με άλλες ασθενείς να πάει στο επόμενο στάδιο» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι η Μαρινέλλα συνεχίζει να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ οι γιατροί συνεχίζουν να την παρακολουθούν. «Θέλουν χρόνο αυτοί οι ασθενείς» υπογράμμισε η Ματίνα Παγώνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164