Στράτος Τζώρτζογλου για Σοφία Μαριόλα: «Κάναμε χωριστές διακοπές και βγάλαμε φωτογραφίες από διαφορετικά μέρη»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τα μαθήματα υποκριτικής και αυτοβελτίωσης τα οποία παραδίδει διαδικτυακά. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκοτεινή περίοδο της κατάθλιψης από την οποία κατάφερε να βγει με την βοήθεια ψυχιάτρου. 

«Ήταν πολύ μαύρη περίοδος, κράτησε αρκετό καιρό, κράτησε 1,5 με 2 χρόνια. Ήμουν σε μια φάση όπου νόμιζα πραγματικά ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω. Είχα μόνο ένα μικρό παραθυράκι πολύ μακριά, ότι ίσως έρθει βοήθεια από πάνω, από το Θεό.

Τα είχα παρατήσει όλα. Η μόνιμη σταθερή αξία ήταν ότι πιστεύω στον Χριστό και κατά κάποιον τρόπο, αν θελήσει θα μπορέσει να με βοηθήσει γιατί εγώ δεν μπορώ να λάβω ούτε την ευλογία. Αν ο Χριστός ερχόταν κάτω και μου έλεγε: Πίστεψε, ζήσε, δεν μπορούσα να το πιστέψω», εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου. 

«Ο ψυχίατρος μου είπε “θα γίνεις καλά, έτσι όπως ήσουν”, πήρα θεραπεία, τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, πολύ καλύτερα απ’ ότι ήμουν πριν. Πέρασα αυτή τη μαύρη περίοδο και μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου», ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα, ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεκαθάρισε: «Κάναμε χωριστές διακοπές και βγάλαμε φωτογραφίες από διαφορετικά μέρη, αυτό πυροδότησε όλο αυτό. Είμαστε κανονικά μαζί».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164