Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: «Χαίρομαι που το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε, μπράβο της που τα κατάφερε»

Στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day με αφορμή το θέμα για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Στέλιου Διονυσίου.

«Έχω περάσει με την οικογένειά μου αυτή τη διαδικασία. Έχω αναγκαστεί να χτυπήσω εγώ σε πλειστηριασμό για να σώσω κάτι οικογενειακό, δόξα τω Θεώ είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα, η διαδικασία αυτή είναι τόσο ψυχοφθόρα», εξομολογήθηκε χθες (16/10) η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχολιάζοντας το θέμα σήμερα (17/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο Happy Day: «Να πω ότι άκουσα χθες την Κατερίνα Καινούργιου που είπε στην εκπομπή της με αφορμή αυτό το θέμα παιδιά “κι εγώ χρειάστηκε να χτυπήσω το σπίτι των γονιών μου για να τους στηρίξω” και αυτό είναι κάτι που χαίρομαι που το είπε δημόσια. Εμείς αυτό το ξέραμε για την Κατερίνα. Μπράβο της που τα κατάφερε.

Είπε “εγώ είχα καλή δουλειά είχε την ευχέρεια και βοήθησα τους γονείς μου”. Ήταν το πατρικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν», ανέφερε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Κατερίνα Καινούργιου. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164