Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του ηθοποιού – Θα απουσιάζουν τα παιδιά του και η πρώην σύζυγος του

Στο Α’ Κοιμητήριο Παιανίας σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Αίαντα Μανθόπουλου.

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς σε επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε περισσότερες πληροφορίες για το μνημόσυνο, στο οποίο έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού, ωστόσο το παρών θα δώσει μόνο η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταματοπούλου μαζί με φίλους.

«Έγινε ξεχωριστό μνημόσυνο στη Λάρισα, εκεί όπου βρέθηκαν τα παιδιά του τα οποία δεν θα βρίσκονται σήμερα στο Α’ Κοιμητήριο Παιανίας. Από τη στιγμή που ο Αίας δεν πήρε διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Δεν αφέθηκε διαθήκη, ό, τι έχει να κάνει έχει να κάνει με τα παιδιά και τη γυναίκα του. Μπορεί να μιλάμε για πρώην γυναίκα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει διαζύγιο είναι σύζυγός του», σημείωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

«Η Ελισάβετ είναι η σύντροφός του, αυτή γνωρίσαμε εμείς, δεν είχαμε επαφή εμείς με την άλλη του οικογένεια», σχολίασε κλείνοντας ο Ιάκωβος Μυλωνάς. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164