Αθηνά Ωνάση: Στη νέα διοίκηση αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Γαλλία

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, η Αθηνά Ωνάση έχει επενδύσει σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γαλλία και εμφανίζεται αγνώριστη σε φωτογραφία που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στο «Πρωινό του ΑΝΤ1», η χρυσή κληρονόμος δείχνει να έχει καστανά μαλλιά και να είναι πολύ αδυνατισμένη στο πρόσωπο.

Σήμερα, σε νέο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άννας Καλλινίκου, είδαμε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, όπου τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας την ψηφίζουν για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Έχει επιστρέψει στο ιστορικό όνομα της οικογένειας, το Ωνάση, όμως δεν έχει επιστρέψει στην αγάπη για την Ελλάδα, διότι έχει να έρθει κάποιες δεκαετίες. Τον Σκορπιό ούτε να τον δει δεν θέλει, βέβαια ούτε και ο Ριμπολόβλεφ θέλει να δει πια τον Σκορπιό. Ένα νησί εμβληματικό δεν θέλει να το δει κανείς από τους ιδιοκτήτες. Ούτε οι απόγονοι του Ωνάση, ούτε ο Ριμπολόβλεφ, που τον αγόρασε για 117 εκατομμύρια ευρώ, πήγε κάποια χρόνια και τώρα τον έκανε υποτίθεται πεντάστερο ξενοδοχείο…».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164