Μπέττυ Μαγγίρα: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Στην Κύπρο βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και επαγγελματικούς λόγους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, κατά την παραμονή της εκεί, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ήρθε κι Έδεσε» και στη Γιώτα Δαμιανού και αναφέρθηκε στο άγχος, στη ψυχοθεραπεία αλλά και τις κόρες της.

«Λόγω του άγχους δεν χαρήκαμε τις χαρές όπως θα έπρεπε. Έχεις τόσο άγχος και είναι και αυτό που κουβαλάω εγώ, λόγω της μεγαλομανίας που ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου και λες ότι “μπορούσα να το κάνω και καλύτερα αυτό”. Προσπάθησα να διαχειριστώ το άγχος μου, δεν είναι και πολύ εύκολο» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Λίγο πριν “φύγει” η μητέρα μου, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά, δηλαδή δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια που έβλεπα ότι ερχόταν αναγκαστικά. Μαζί με αυτό άρχισα να ψάχνω και τους λόγους που αγχώνομαι, πώς μπορώ να το διαχειριστώ και να κάνω το άγχος μου πιο δημιουργικό» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Βλέπω και στις δυο κοινά στοιχεία δικά μου. Σαν χαρακτήρας, νομίζω μου μοιάζει περισσότερο η πρώτη, η οποία εξ όψεως μοιάζει περισσότερο στον άντρα μου. Η δεύτερη που μοιάζει περισσότερο σε εμένα εξωτερικά, η προσωπικότητά της, περισσότερο μου θυμίζει τον Δημήτρη. Παρόλα αυτά και στις δυο βλέπω κοινά χαρακτηριστικά δικά μου» τόνισε η παρουσιάστρια.

Για τον σύζυγό της, πρόσθεσε, κατά το κλείσιμο της συνέντευξης: «Ο σύζυγός μου είναι και φίλος μου, δεν γίνεται να μην γίνει και φίλος σου αυτός ο άνθρωπος που είστε τόσα χρόνια μαζί. Είναι σπουδαίο να είναι φίλος σου, ο σύζυγός σου, θα σου πει αυτό που δεν βλέπεις εσύ, είναι το άλλο σου μισό, ο άνθρωπός σου. Ξέρω πότε έχει δίκιο, δεν κακιώνω».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164