Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21 με 27 Οκτωβρίου)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή η βδομάδα φέρνει έντονη δραστηριότητα και πιθανές προκλήσεις. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να καθοδηγήσεις μια ομάδα, κάτι που μπορεί να σου φέρει αναγνώριση αλλά και πίεση. Οι προσπάθειες σου αρχίσουν να φαίνονται στα τέλη της εβδομάδας και ίσως λάβεις μια πρόταση για νέα συνεργασία ή πρόοδο. Είναι σημαντικό να μείνεις συγκεντρωμένη στους στόχους σου και να μην παρασυρθείς από αντίθετες ενέργειες στο χώρο κυρίως της εργασίας. Η εβδομάδα επίσης θα φέρει έντονα συναισθήματα στις προσωπικές σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις την ανάγκη να επανεξετάσεις τη δυναμική της, ειδικά αν υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Εάν είσαι μόνη, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στη ζωή σου, αλλά ίσως χρειαστεί χρόνος για να καταλάβεις εάν η χημεία είναι πραγματική ή απλώς φαινομενική.

Ταύρος

Αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει προκλήσεις αλλά και ανάπτυξη. Η αποφασιστικότητα και η αφοσίωση σου στα εργασιακά σε βοηθούν να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις τις ηγετικές σου δυνατότητες και να προωθήσεις ιδέες που μπορούν να φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το φόρτο εργασίας και να δώσεις προσοχή στη διαχείριση του χρόνου. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν οικονομικές ανταμοιβές για τις προσπάθειες σου. Τα συναισθηματικά θέματα σου βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις σου. Η έντονη επιθυμία σου για σταθερότητα, ίσως σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά τις μελλοντικές προοπτικές της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνη, η περίοδος αυτή φέρνει αυξημένες πιθανότητες για μια συνάντηση με κάποιον που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή τη βδομάδα. Έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις θέματα ή διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους στα εργασιακά, χρησιμοποιώντας την ευελιξία και την ευγλωττία σου. Νέες ιδέες και προτάσεις μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και θα ήταν καλή ιδέα να τις μοιραστείς με τους συνεργάτες σου. Αν σκέφτεσαι μια αλλαγή κατεύθυνσης, κάνε τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να επιλύσεις τυχών διαφορές με τον αγαπημένο σου. Αν υπάρχει ένταση ή παρεξηγήσεις, αυτή τη βδομάδα έχεις την ευκαιρία να τις λύσεις, αρκεί να μιλήσεις ανοιχτά και ειλικρινά. Αν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις ένα νέο έρωτα μέσα από μια φιλία ή μέσα από κοινωνικές συναναστροφές. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να συνδεθείς βαθύτερα με τους άλλους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέες συναισθηματικές εμπειρίες.

Καρκίνος

Μπορεί αυτή τη βδομάδα να νιώσεις αυξημένη πίεση, καθώς οι περιορισμοί από τους άλλους θα αυξηθούν. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να οργανώσεις τα καθήκοντα σου με τρόπο που σου επιτρέπει να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά. Προσοχή στις συνεργασίες και στις συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, καθώς θα πρέπει να εξετάζεις τις λεπτομέρειες πριν πάρεις αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι κόποι σου θα αναγνωριστούν και μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη. Η εβδομάδα ωστόσο φέρνει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν και ίσως να επαναπροσδιορίσεις τα όρια και τις προσδοκίες σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μπορεί να νιώσεις ότι δε λαμβάνεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι, κάτι που θα σε κάνει να αναζητήσεις μεγαλύτερη κατανόηση απ’ τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, αυτή η περίοδος φέρνει κάποια συναισθηματική ανησυχία.

Λέων

Η εβδομάδα φέρνει δυναμισμό με νέες ευκαιρίες να παρουσιάζονται για εξέλιξη ή αναβάθμιση. Η αυτοπεποίθηση και το πάθος σου για αυτό που κάνεις θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις την προσοχή. Πρόσεξε ωστόσο για υπεροψία ή ανταγωνισμό, κυρίως στα εργασιακά. Δώσε έμφαση στη συνεργασία και την υποστήριξη της ομάδας σου, κάτι που θα ενισχύσει τη θέση σου στο χώρο εργασίας. Οι σχέσεις σου ωστόσο, θα περάσουν από φάσεις έντασης και πάθους. Αν είσαι σε σχέση, οι επόμενες μέρες μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου, ειδικά αν υπάρχουν ανομολόγητα συναισθήματα ή που δεν έχουν εκφραστεί. Ωστόσο αν χειριστείς τις καταστάσεις με ηρεμία και νηφαλιότητα μπορεί να καταλήξεις σε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Εάν είσαι μόνη, οι επόμενες μέρες μπορούν να φέρουν ενθουσιασμό και μια φλογερή γνώση, αλλά να είσαι προσεκτική, καθώς γρήγορα μπορεί να απογοητευτείς.

Παρθένος.

Η εβδομάδα αυτή χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες και επιμέλεια που βέβαια, είναι δεύτερη φύση σου. Ίσως αντιμετωπίσεις μερικές προκλήσεις ειδικά σε σχέση με έργα που εκκρεμούν ή που χρειάζονται αναθεώρηση. Η οργανωτική σου ικανότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ευκολότερα τα εμπόδια και να φέρεις θετικά αποτελέσματα. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να δεις αν χρειάζονται βελτιώσεις. Αν ψάχνεις για κάτι καινούργιο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφές που θα ανοίξουν πόρτες για το μέλλον. Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορεί να επιδιώξεις συζητήσεις για σοβαρά θέματα, όπως οι κοινές αξίες και τα μελλοντικά σχέδια. Αν υπάρχουν αμφιβολίες, το επόμενο διάστημα θα σε βοηθήσει να τις ξεκαθαρίσεις. Εάν είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μη βυθίζεσαι στις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ζυγός

Αυτή η βδομάδα σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μικρές εντάσεις ή διαφωνίες, αλλά η διπλωματική σου ικανότητα και φύση θα σε βοηθήσουν να τις επιλύσεις με επιτυχία. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες ή προτάσεις που θα σε καθιερώσουν στο χώρο εργασίας. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια, καθώς οι συνεργασίες θα είναι κρίσιμες και εμπεριέχουν εντάσεις ή αμφιβολίες. Η ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου μεγαλώνει αυτή τη βδομάδα. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να εξομαλύνεις τη σχέση σας και είσαι πρόθυμη να αφουγκραστείς τα συναισθήματα του. Εάν είσαι μόνη, η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια ρομαντική γνωριμία που θα εξιτάρει τη φαντασία σου!

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές, αλλά η ανθεκτικότητα και η στρατηγική σκέψη σου θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις. Μπορείς να εξασφαλίσεις την αναβάθμιση της θέσης σου, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή και να μελετήσεις τις επιλογές σου πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις. Αν χειριστείς σωστά τις προκλήσεις και εμπιστευτείς το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή τη βδομάδα θα επηρεάσουν θετικά την καριέρα σου μακροπρόθεσμα. Η εβδομάδα επίσης φέρνει έντονα πάθη και βαθιά συναισθήματα. Η ένταση μπορεί να κορυφωθεί στις σχέσεις σου και ίσως νιώσεις την ανάγκη να βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα – θαμμένα συναισθήματα σου. Ωστόσο πρόσεξε τον τρόπο που θα τα εκφράσεις, καθώς η αυξημένη συναισθηματική σου ένταση μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Εάν είσαι μόνη, ελκύεσαι έντονα από το πάθος και το μυστήριο.

Τοξότης

Αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη για περιπέτεια και αλλαγή. Αν η τωρινή σου εργασία δε σε ικανοποιεί, ίσως σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις μια αλλαγή κατεύθυνσης. Μη φοβηθείς να πάρεις ρίσκα, καθώς η βδομάδα προσφέρεται για τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την εξέταση νέων προοπτικών. Παράλληλα, η δημιουργικότητα σου θα είναι στο αποκορύφωμα της, κάτι που θα σου επιτρέψει να βρεις λύσεις σε προβλήματα και να προτείνεις καινοτόμες λύσεις. Τις επόμενες μέρες θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να προσθέσεις μια πινελιά περιπέτειας και ενθουσιασμού. Εάν είσαι μόνη, μια γνωριμία με κάποιον που σε ενθουσιάζει και σου ανοίγει νέους ορίζοντες είναι προ των πυλών. Ωστόσο πρόσεξε να μην αφήσεις την περιέργεια σου να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η βδομάδα σου είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Η συνέπεια και η επιμέλεια σου θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και αν ακολουθήσεις τις στρατηγικές σου θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό ωστόσο, να μην επαναπαυτείς στις δάφνες σου, αλλά να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά. Αν είσαι σε ηγετική θέση πρόσεξε να μην υπερφορτώσεις τους συνεργάτες σου μ ευθύνες. Η ισορροπία ανάμεσα στις συζητήσεις και την υποστήριξη της ομάδας θα είναι το κλειδί για την επιτυχία στα εργασιακά. Οι επόμενες μέρες φέρνουν την ανάγκη της σταθεροποίησης στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Μίλησε ανοιχτά με τον αγαπημένο σου και έκφρασε τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Εάν είσαι μόνη, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στη ζωή σου ένα νέο άτομο που ταυτίζεται με τα θέλω και τις επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Αυτή η βδομάδα θα είναι γεμάτη ιδέες και δημιουργικότητα. Η επιθυμία σου να καινοτομήσεις θα είναι ισχυρή και θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις νέες προσεγγίσεις, κυρίως στα εργασιακά. Ωστόσο είναι σημαντικό να προσέξεις την οργάνωση και τη διαχείριση του χρόνου σου, ώστε να μη χαθείς μέσα στην πληθώρα των νέων ιδεών. Οι συνεργασίες που θα είναι πολύτιμες και η ικανότητα σου να δουλεύεις με άλλους θα σου φέρει ανταμοιβές. Τα συναισθηματικά σου αυτή τη βδομάδα θα περάσουν από φάσεις ανανέωσης και αλλαγής. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε πιέζουν συναισθηματικά, αναζητώντας μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία. Αν είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα μπορεί να φέρει μια ξαφνική γνώση που θα σου προσφέρει μια διαφορετική προοπτική για τις σχέσεις.

Ιχθύες

Η νέα εβδομάδα φέρνει ανάπτυξη και εξέλιξη, αρκεί να έχεις αυτοπεποίθηση στις ικανότητες σου. Αν νιώσεις ότι η δουλειά σου δεν αναγνωρίζεται όπως θα έπρεπε, είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσεις ανοιχτά και να ζητήσεις αυτό που δικαιούσαι. Η διαισθητική σου φύση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πότε και που πρέπει να δράσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένη στους στόχους σου και να είσαι βέβαιη πως οι προσπάθειες σου θα φέρουν καρπούς μακροπρόθεσμα. Οι επόμενες μέρες ωστόσο, φέρνουν έντονη ευαισθησία στα συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη στοργή και συναισθηματική υποστήριξη από τον αγαπημένο σου. Οι βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις θα βοηθήσουν να ενισχύσετε τη σύνδεση σας. Εάν είσαι μόνη, αυτή η περίοδος θα σε κάνει να αναζητήσεις μια πιο συναισθηματική σύνδεση και θα έχεις αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον που θα σε κατανοήσει σε βαθύτερο επίπεδο.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164