Ο Δημήτρης Παπανώτας ξεκαθαρίζει για τον Στέφανο Κασσελάκη – «Ο τρόπος που με απομάκρυνε ήταν άθλιος»

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και όσα μεσολάβησαν μετά την αποπομπή του από το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών. 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την πορεία μου δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη γιατί με έχουν πλακώσει τα τρολ. Αυτοί οι… ότι να ναι, προτού έχουν άποψη, καλό θα είναι να παρακολουθούν τις καταστάσεις και τις εξελίξεις. Στον Στέφανο Κασσελάκη είδα μια ελπίδα να έρθει περισσότερος κόσμος κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, τον εμπιστεύτηκα γιατί ο Τσίπρας τον έβαλε στοπ ψηφοδέλτιο Eπικρατείας.

Άρα, θεωρούσα ότι έχει ελεγμένες απόψεις. Μετά, όταν έβλεπα τα περί εκστρατείας Μπάϊντεν και τα λοιπά, αγχωνόμουν λίγο και τα άρθρα περί Μητσοτάκη, έλεγα: Τι είναι αυτά;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ενώ ξεκαθάρισε: «Έγινε ό,τι έγινε με εμένα. Δεν σταμάτησα να τον στηρίζω, παρόλο που με έβγαλε με αυτόν τον άθλιο τρόπο από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το έκανε προσωπικά και το πήρε και πάνω του. Δεν ήταν οι λόγοι που είπε, ήταν γιατί ήθελε να προωθήσει συγκεκριμένα πρόσωπα», κατέληξε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Δημήτρης Παπανώτας.  

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164