Ανδρέας Μικρούτσικος: Το «καρφί» για την Κατερίνα Καινούργιου – «Αυτή η… κάποια δεν θέλει να με δει»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Διαμαντή Καραναστάση στην εκπομπή «Buongiorno», ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει το σχόλιό του.

Ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει την αντίθετη άποψή του σχετικά με όσα είπε ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή του και τόνισε ότι πρέπει να συνηθίσουμε τις διαφορετικές κριτικές 

«Ας συνηθίσουμε αντιφατικές κριτικές και να μην τις βλέπουμε με ένα μάτι. Λέω μια κουβέντα για κάποια και αυτή η κάποια δεν θέλει να με δει. Κακό του κεφαλιού της γιατί αυτό που είπα κάτι σημαίνει. Ας το δει. Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω θα πάω στην εκπομπή της Φαίης και θα πάρω κεφάλια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλοντας να απαντήσει έμμεσα στις νέες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για εκείνον.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του Alpha, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας: «Εννοείται πως με έχει στεναχωρήσει, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε, όλα καλά και του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ο Ανδρέας είναι πολύ ευφυής άνθρωπος και θέλω να πιστεύω – αυτό που είχα νιώσει εγώ – ένας άνθρωπος με όμορφη ψυχή.

Δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει τίποτα. Αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα σε εμένα να βγει να τα πει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτά τα υπονοούμενα εμένα δεν μου αρέσουν, αν είναι κάτι, να βγει να το πει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164