H Zendaya ντύθηκε …Cher και έγινε viral!

Για μία ακόμη φορά η Zendaya και ο στιλίστας της, Law Roach, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί. Στην Τελετή Εισαγωγής στο Rock & Roll Hall of Fame η Zendaya εμφανίστηκε μ’ ένα εμβληματικό look του σχεδιαστή Bob Mackie από τη συλλογή του Fall 2001 που απέτισε φόρο τιμής στην εμβληματική Cher!

Photo by Theo Wargo/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame

Δεδομένου ότι σ’ αυτή την τελετή του Rock & Roll Hall of Fame, η Cher ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, η Zendaya και ο Law Roach θέλησαν να τιμήσουν τη σταρ με μία εμφάνιση που παραπέμπει στο θρυλικό παρελθόν της και το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. O Bob Mackie και η Cher συνεργάστηκαν πολλές δεκαετίες και έγραψαν ιστορία  με τα σύνολα που δημιούργησε ο σχεδιαστής για την star!

Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame

 

 Photo by CBS via Getty Images

Η Zendaya στράφηκε στη συλλογή «Foreign Intrigue» του Bob Mackie του 2001 για την χρυσή εμφάνιση της που παρέπεμπε σε ένα look που η Cher φόρεσε για πρώτη φορά στο The Cher Show το 1975.

@bobmackie

Η Zendaya εμφανίστηκε με ένα halter-neck χρυσό φόρεμα με αποκαλυπτικά cutouts κεντημένο στο χέρι με χρυσές χάντρες, διαμάντια και πολύτιμους λίθους. Βεβαίως η επιλογή ήταν υπέροχη και έγινε viral σε λίγα μόνο λεπτά!

Κεντρική φωτογραφία Getty

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164