Νicole Kidman: Ένα μεταξωτό μαντήλι μπορεί να γίνει το τέλειο open back top!

Η Νicole Kidman  καταφέρνει να μεταμορφώνει κάτι το πιο viral trend σε εκλεπτυσμένο look. Το τελευταίο διάστημα διαλέγει συνεχώς σύνολα με ανοιχτή πλάτη και το ίδιο έκανε και σε πρόσφατη εμφάνιση της.

REUTERS/Mario Anzuoni

Χθες η  Kidman εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Special Ops: Lioness», που πραγματοποιήθηκε στο Linwood Dunn Theater στο Λος Άντζελες. Η πρωταγωνίστρια του Babygirl επέλεξε μια  chic  daytime εμφάνιση για την περίσταση, επιλέγοντας statement κομμάτια σε λευκό και butter yellew χρώματα.

REUTERS/Mario Anzuoni

 

 REUTERS/Mario Anzuoni

Το τοπ της όμως έκλεψε την παράσταση. Ένα μεταξένιο, ντραπέ κομμάτι που έμοιαζε με μαντήλι δεμένο γύρω από το λαιμό της. Το top άφηνε όλη την πλάτη ανοιχτή. Aυτό το στοιχείο που έχει ένα DIY αέρα έκανε την διαφορά σε ένα τόσο posh look. Eνα όμορφο μαντίλι μπορεί να μετατραπεί στο απόλυτο open back top.

 REUTERS/Mario Anzuoni

Η ηθοποιός το συνδύασε με πλισέ φούστα με yellow butter και λευκό χρώμα και όλη η  εμφάνιση προέρχεται από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 της Bottega Veneta. Το μόνο της κόσμημα ήταν ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια ενώ έριξε ένα blazer στους ώμους.

Με το μοναδικό της στιλ η ηθοποιός καταφέρνει να φέρνει ένα χολιγουντιανό άερα στο red carpet πάντα όμως με εκλεπτυσμένη κομψότητα με και elegant sexy στοιχεία που κάνουν την διαφορά.

Κεντρική φωτογραφία Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164