Kim Kardashian: Έγινε και πάλι viral αυτή τη φορά χάρη στο νέο χρώμα στα μαλλιά της

Η Kim Kardashian γνωρίζει πολύ καλά το “παιχνίδι” των social media. Το κερδίζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο και μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες επίσης. Με μια απλή αλλαγή στα μαλλιά, της για παράδειγμα καταφέρνει να γίνει viral και δεν είναι ποτέ τυχαία η κίνηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Και τώρα, με αφορμή της νέα της καμπάνια για του νέου κραγιόν της σειράς SKKNBYKIM έβαψε τα μαλλιά της στο πιο συγκλονιστικό κόκκινο χρώμα. Φυσικά, της ταιριάζει πολύ. Είναι ήδη μεγάλη τάση αν και η Kim επιλέγει την πιο έντονη cherry cola απόχρωση που κάνει τη διαφορά. Στην καμπάνια, τα μαλλιά της είναι πολύ μακριά, απόλυτα sleek και μας θυμίζει το εμβληματικό hair look της Cher στα 70’s. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Όσον αφορά στο προϊόν η ίδια σχολιάζει: “Ξέρετε πόσο αγαπώ τα ματ μου – αλλά αυτό δεν είναι το τυπικό ματ κραγιόν σας. Μεταμορφώνεται από μια εξαιρετικά κρεμώδη υφή που μοιάζει με βούτυρο σε θολό, φυσικό, ενυδατικό μεταξωτό ματ φινίρισμα. Είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα ενυδάτωσης κεριών και ελαίων για να κλειδώνει όλη την ημέρα υγρασία και ενυδάτωση. Το φοράω κρυφά εδώ και μήνες, και ανυπομονώ να το ζήσετε όλοι”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κόκκινο είναι ένα χρώμα που θα δούμε πολύ μέσα στο χειμώνα και αν είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή σκέψου το σοβαρά. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164