Ισαβέλλα Δάρρα: «Είχα μία πολύ αυστηρή μάνα, πέρασα δύσκολα» – Η επιστροφή στην Ελλάδα από το Ντουμπάι μετά τον χωρισμό

Η Ισαβέλλα Δάρρα παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή. Μεταξύ άλλων, η θρυλική Μις Ευρώπη του 1997 μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό, τα νέα της σχέδια αλλά και την καρμική συνάντηση με τον Αλέν Ντελόν.

Η Ισαβέλλα Δάρρα αποκάλυψε ότι μετά από πέντε χρόνια στο Ντουμπάι ήρθε και πάλι στην Ελλάδα, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της. «Άλλαξαν τα δεδομένα και είμαι πίσω στην Αθήνα. Στο Ντουμπάι έκανα λίγες φωτογραφίσεις, πιο πολύ απολάμβανα τη ζωή εκεί. Για πολλά χρόνια δεν ασχολήθηκα με το μόντελινγκ, αλλά πιο πολύ με τη μόδα και τη φωτογραφία. Θα αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με το Instagram, είναι κάτι που δεν το είχα υπολογίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον χωρισμό της, η Ισαβέλλα Δάρρα είπε: «Άλλο κεφάλαιο της ζωής μου. Δεν έκατσε όπως το θέλαμε κι εγώ γύρισα πίσω. Ένα πράγμα είναι σίγουρο στη ζωή, ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν κρατάει. Δεν με φοβίζει ο χωρισμός. Αν καταλάβω γιατί συμβαίνει, προχωράω».

«Μετά τα 40, οι άνθρωποι ψάχνουμε μία συντροφιά. Θέλεις έναν άνθρωπο να μπορείς να μοιράζεσαι τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές, πρέπει να είναι ο καλύτερός σου φίλος. Ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι αλλά είναι και θέμα τύχης» πρόσθεσε.

Η Ισαβέλλα Δάρρα μίλησε και για τη σχέση με τη μητέρα της. «Ήμουν πάντα δουλεμένος άνθρωπος, δεν είχα επιλογή. Ήμουν σε ένα αυστηρό σχολείο με μία πολύ αυστηρή μάνα. Πέρασα πολύ δύσκολα, δεν ήταν η κλασική μάνα. Ήταν Γαλλίδα. Έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά αυτά που εμένα δεν μου ταίριαζαν, θα φρόντιζα να μην τα κάνω στο παιδί μου».

Δες όσα αποκάλυψε η Ισαβέλλα Δάρρα για τον Αλέν Ντελόν στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164