Σάσα Μπάστα: «Διάβασα λεπτομέρειες για τον χωρισμό μου, κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Μαύρου έκανε η Σάσα Μπάστα σε βραδινή της έξοδο. Η τραγουδίστρια απάντησε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον σύζυγό της, τις αισθητικές επεμβάσεις και πώς αντιμετώπισε στο παρελθόν εμμονικό θαυμαστή.

Για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, η Σάσα Μπάστα ανέφερε: «Πλέον απαντώ και γιατί δεν είμαι μόνη μου σε έναν γάμο αλλά και επειδή υπάρχει ένα παιδί και φοβάμαι μην του πούνε κάτι στο σχολείο. Είχα διαβάσει σε site λεπτομέρειες για τον χωρισμό μου και κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες, γιατί δεν το δέχομαι. Μετά από τόσα χρόνια, όλοι έχετε το τηλέφωνό μου και μπορούν όλοι να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανά πάσα στιγμή και πάντα απαντάω».

Στη συνέχεια, η Σάσα Μπάστα σημείωσε: «Αν κάποιος άνθρωπος ξεπεράσει τα όρια, ξέρω πολύ καλά πλέον πώς να τον βάλω στη θέση του. Μπορεί να βλέπεις εικονικά μία Μπάρμπι, αλλά μόνο Μπάρμπι δεν είμαι. Είμαι ένας άσσος κανονικός. Άμα θέλω, έχω πετάξει το τακούνι με την κάλτσα, δεν έχω τέτοια θέματα…».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις, η τραγουδίστρια υπογράμμισε: «Ποτέ δεν είπα ότι πέρασε μία μέλισσα κα με τσίμπησε. Δε μπορώ να φανταστώ να πω σε κάποιον «αγάπη μου, δεν έχω κάνει τίποτα». Μου τα λένε και εμένα σε αυτά και τρελαίνομαι!».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164