Συνταγή για ομελέτα με μανιτάρια

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μια ομελέτα με μανιτάρια είναι ιδανική για πρωϊνό αλλά και βραδινό και μπορείς να την φτιάξεις μέσα σε λίγα λεπτά. 

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Λαδώνεις ένα μέτριο πυρέξ
  • Ζεσταίνεις σε ένα τηγάνι 50ml ελαιόλαδο και σοτάρεις τα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά
  • Προσθέτεις τα μανιτάρια και συνεχίζεις το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν
  • Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι και τα αφήνεις στην άκρη
  • Βάζεις σε ένα μπολ τα αβγά και το γάλα και τα χτυπάς καλά
  • Προσθέτεις το τυρί και ανακατεύεις
  • Αδειάζεις το μείγμα στο πυρέξ και ρίχνεις από πάνω τα υλικά που σόταρες
  • Ψήνεις την ομελέτα για 20 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Photo: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164