Rescue Button:Σκίστηκε το καλσόν σου; Η Bic στο αντικαθιστά άμεσα!

Το καλσόν μπορεί να μην είναι το πρώτο που θα σκεφτείς σε ένα look, μπορεί όμως εύκολα με ένα τράβηγμα ή σκίσιμο να καταστρέψει ακόμα και μια τέλεια προσεγμένη εμφάνιση.

Και κάπου εδώ έρχεται η BIC που τηρώντας πιστά το μήνυμα «Πάνω απ’ όλα γυναίκα», καινοτομεί για άλλη μια φορά και δημιουργεί ένα «μηχανισμό διάσωσης» από μικρά «ατυχήματα» για κάθε σύγχρονη γυναίκα.«Ατυχήματα» που μπορεί να αλλοιώσουν την κομψότητα και το στιλ της αναπάντεχα, όπως το σκίσιμο του καλσόν της!

Η BiC, με στόχο να εξασφαλίσει σε κάθε γυναίκα μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, δημιουργεί τον νέο «μηχανισμό διάσωσης» www.bicrescuebutton.gr!
/
Μέσα από το νέο microsite, διαθέσιμο σε mobile και desktop version, κάθε γυναίκα μπορεί να ζητήσει με μία απλή κίνηση την άμεση και δωρεάν αντικατάσταση του σκισμένου καλσόν της. Αμέσως μετά το πάτημα του BiC Rescue Button, η BiC αναλαμβάνει να παραδώσει εντός μισής ώρας το καλσόν που έχεις ζητήσει, στη διεύθυνση που έχεις ορίσει, εντελώς δωρεάν. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά και καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Το νέο microsite, www.bicrescuebutton.gr, βρίσκεται ήδη στον «αέρα» από τις 22 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα. Έτσι, ακόμα και την περίοδο των γιορτών, που θέλεις να έχεις μια άψογη εμφάνιση, η ΒiC σε απαλλάσσει από το άγχος μικρών ατυχημάτων που μπορεί να σου στερήσουν την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητά σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164