Κωνσταντίνος Βασάλος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν πολυγούσταρε, δεν νομίζω ότι στενοχωρήθηκε»

Με νέο βίντεο επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στο διαδικτυακό κανάλι στο Youtube, Raw House το βράδυ του Σαββάτου 1/2.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, σχολίασε τα τηλεοπτικά δρόμενα του Ιανουαρίου, μεταξύ αυτών και την λήξη συνεργασίας του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά.

«Είναι στενάχωρο γιατί χάνουν τη δουλειά τους κάποιοι άνθρωποι στη μέση της σεζόν. Από την άλλη λέω ότι το περίμενα γιατί δεν πήγαινα καλά σε νούμερα και τα κανάλια δεν έχουν υπομονή όταν κάτι δεν πάει καλά. Ο Μουτσινάς είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Και συνέχισε: «Νιώθω ότι ο Νίκος δεν πολυγούσταρε. Του αρέσει η δουλειά που κάνει, προσπάθησε να κάνει ένα project μεσημεριανό, το βράδυ. Αφού το πήγε βράδυ έπρεπε να το αλλάξει λίγο. Δεν νομίζω ότι στενοχωρήθηκε, ανεξάρτητα από το ταξίδι που ακολούθησε. Κάποιες παραιτήσεις και τα κακά νούμερα, έφεραν το τέλος της συνεργασίας». 

«Την ευθύνη δεν την έχει η παραγωγή, η παραγωγή σου δίνει τα λεφτά και σου λέει κάνε την εκπομπή. Την ευθύνη την έχει ο παρουσιαστής, ο αρχισυντάκτης και η ομάδα», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164