Μάριος Αθανασίου: «Ήθελα από μικρός να κάνω παιδιά – Με τον γιο μου έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει»

Για την επιθυμία που είχε από πολύ μικρός να κάνει παιδιά και να δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια μίλησε ο Μάριος Αθανασίου σήμερα 11 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Buongiorno

Ο ηθοποιός εξήγησε πως, επειδή ο ίδιος μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα του, ήθελε να δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια προκειμένου να «διορθώσει» όσα πήγαν λάθος στη δική του ζωή ως παιδί.

«Μεγάλωσα σε μονογονεϊκή οικογένεια, χωρίς τον μπαμπά μου και αυτό είναι κάτι που κουβαλάω στη ζωή μου, και στον πρώτο μου χωρισμό η συμπεριφορά μου ήταν – επειδή είχα τις δικές μου αναμνήσεις και τη δική μου δύσκολη διαδρομή – ήθελα να την κάνω πολύ καλή και μπορεί να λειτούργησα και πέρα από αυτό που πραγματικά να έκανα. Έπρεπε αυτό να μη συμβεί, αυτό που συνέβη σε μένα δηλαδή.

Και τώρα, στην οικογένειά μου, ό,τι κάνω το κάνω πάντα με γνώμονα όσα έχω περάσει εγώ. Δε μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω. Είναι κάτι που το έχω πάντα στο μυαλό μου. Θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικές οι αντιδράσεις μου αν δεν είχα περάσει όλα αυτά… Ήξερα από πολύ μικρός ότι ήθελα να κάνω παιδί γιατί ήθελα να αναπληρώσω με κάποιο τρόπο αυτό το κενό που είχα εγώ.

Το ήθελα από πολύ μικρός, χωρίς να ξέρω τι συνθήκη ή το πότε θα συμβεί αλλά ήταν κάτι που σκεφτόμουν με πολλή χαρά. Ήθελα να φτιάξω τον κύκλο που δεν είχε κλείσει. Δεν το κατάφερα βέβαια πολύ. Εννοώ ότι με τον Αλέξανδρο έγινε ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε να γίνει. Χωρίσαμε με τη Μαρία όταν ήταν πολύ μικρός… Η δουλειά μου στέρησε και ακόμα στερεί την παρουσία μου από τα παιδιά μου, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους πλέον» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164