Klavdia – Eurovision 2025: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του video clip της “Αστερομάτας”

Αντίστροφα μετράμε για τον 69ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Η ελληνική συμμετοχή με την Klavdia βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ενώ πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip της “Αστερομάτας” στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο! Τα γυρίσματα έγιναν σε εξωτερικούς χώρους, σε τοποθεσίες που αναδεικνύουν την ιστορία και την ομορφιά της Ελλάδας.

«Θα δούμε τοπία και από την ορεινή Ελλάδα, θα δούμε λίγο υπαίθριους χώρους. Ελπίζω το αποτέλεσμα να αρέσει σε όλους. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει φοβερή δουλειά. Μακάρι να νιώσουν όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο. Μέσα από το video clip θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τη χώρα μας, θα έχει στιγμές από στοιχεία της κουλτούρας μας» αποκάλυψε η Klavdia στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Δες τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164