Η Άννα Φόνσου έδωσε τη νέα της συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη με αφορμή το κτίριο το οποίο ετοιμάζεται για το Σπίτι του Ηθοποιού.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση τονίζοντας: «Δεν είχα και πολλές προτάσεις και τις αρνήθηκα. Ό,τι μου έχουν προτείνει δεν μου άρεσε ο ρόλος γιατί και στο θέατρο και στην τηλεόραση πρωταρχικό ρόλο για μένα παίζει αν μου αρέσει αυτό που θα παίξω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το μεγαλύτερό μου είδωλο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, βγήκα από ένα έργο που αρνήθηκε η Αλίκη και γίναμε φίλες από τότε», αποκάλυψε στη συνέχεια η Άννα Φόνσου για την γνωριμία της με την εθνική σταρ.
Το τραγούδι «Άννα» το είχε γράψει ο Τάκης Μπουγάς για την Άννα Φόνσου και δηλώνει: «Το ακούω ακόμα. Ο Τάκης Μπουγάς ήταν ένας αδικημένος καλλιτέχνης, έγραψε 400 τραγούδια και δεν ήρθε κανείς στην κηδεία του. Ο Φίνος μου έκανε παρατήρηση επειδή έβγαινα στα μπουζούκια και μου είπε ότι δεν θα με πάρει ποτέ στη Finos Film, δεν πειράζει, με πήραν άλλοι».
«Δεν θέλω να “φύγω” πάνω στη σκηνή γιατί θα πονέσω, θέλω να “φύγω” ενώ θα είμαι σε άλλη χώρα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ