Ποιο είναι το πιο hot fashion gadget; Η Vodafone με τη Motorola έχουν την απάντηση!

Mπορεί η τεχνολογία και η μόδα να κάνουν ένα κομψό συνδυασμό; Η Μοtorola και η Vodafone λένε ναι!

H νέα εμμονή των fashionistas ακούει στο όνομα smartwatch. Τo “έξυπνo” ρολόι δηλαδή, που ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών ενώ προσθέτει πολύ στιλ σε κάθε outfit. Και τώρα o,τι πιο εξελιγμένο από το χώρο της τεχνολογίας με τα πιο νέα 4G Smartphones και Wearables, και στην πιο chic συσκευασία, έρχεται από την Vodafone!

Aπόλαυσε κι εσύ την καινοτομία, την ταχύτητα, την ευελιξία και την ελευθερία μέσα από το Super δίκτυο της Vodafone με το νέο 4G Smartphone Motorola nexus 6 και το νέο moto 360, το πρώτο στρογγυλό Smartwatch που θα διακοσμήσει τον καρπό σου με τον πιο fashionable τρόπο. Με minimal αισθητική και σε ουδέτερο μαύρο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να προσθέσει μια μοντέρνα πινελιά σε κάθε σου σύνολο.

Το νέο Motorola nexus 6 διαθέτει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση Android 5.0 (Lollipop), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 2,7GHz, κάμερα ανάλυσης 13 megapixel και οθόνη Amoled QHD 6’’. Παράλληλα, η μπαταρία 3220 mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στο χρήστη, ενώ ο φορτιστής Motorola Turbo που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, εξασφαλίζει 6 ώρες αυτονομίας στη συσκευή.

Tο νέο moto 360 ξεχωρίζει από κάθε άλλο Wearable, διαθέτει μοντέρνο, αλλά και διαχρονικό design από ατσάλι & δέρμα και είναι συμβατό με όλα τα Android Smartphones με έκδοση 4.3 και πάνω. Παρέχει σημαντικές λειτουργίες όπως ενημέρωση κλήσεων, μηνυμάτων, καιρού και πλοήγησης. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στη σκόνη (ΙP67) και στις γρατσουνιές χάρη στο τζάμι Corning Gorilla Glass 3, ενώ έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα καρδιακών παλμών & βηματόμετρο, ώστε να καταγράφει με ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη.

Τα νέα Motorola Νexus 6 και Μoto 360 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, σε τιμή 699€ και 299€, αντίστοιχα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164