Η κρυφή συλλογή-σκάνδαλο του βασιλιά της ποπ!

Σοκ προκαλεί στο κοινό του θρύλου της ποπ Michael Jackson, η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε στην κατοχή του μια συλλογή με ντοκιμαντέρ ναζιστικού χαρακτήρα.

Ο ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής ταινιών Norman Scherer αποκάλυψε στην εφημερίδα “New York Post”, ότι προμήθευε τον θρύλο της ποπ με ντοκιμαντέρ ναζιστικού περιεχομένου! Σύμφωνα με όσα είπε ο Scherer, ο βασιλιάς της ποπ είχε μία πραγματικά πολύ καλή συλλογή ταινιών με θέμα τους Nαζί και τον Χίτλερ.

Στη συλλογή του φαίνεται πως υπήρχαν τίτλοι όπως “Ναζί – Από Αγνό Αίμα”, “Τα Παιδιά του Χίλτερ” και “Η Όαση των Ζόμπι”, ταινίες τις οποίες ο Jacko έβλεπε στα τεράστια video wall που διέθετε το σπίτι του.

Όπως είπε ο κ. Scherer, το 1995 τον προσέγγισε ένας βοηθός του τραγουδιστή, ο οποίος δεν αποκάλυψε ποιον εκπροσωπούσε και είπε μονάχα πως έψαχνε έναν προμηθευτή για διάσημο πελάτη. Η προμήθεια κράτησε μέχρι τον Νοέμβριο του 1996 και περιελάμβανε τόσο ταινίες, όσο και τηλεοπτικές παραγωγές. Το συνολικό κόστος των ταινιών φαίνεται πως άγγιξε τα 45.000 δολάρια.

Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε να απορρίψει το ενδεχόμενο ο Jackson να ήταν θαυμαστής των Ναζί, λέγοντας πως έβλεπε τις ταινίες επειδή του άρεσε το στρατιωτικό look αλλά και οι παρελάσεις των ανδρών του Χίτλερ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164