Μ. Σολωμου: “Μόνο αν γίνει θαύμα θα πάρουμε τα λεφτά μας”

“Μας χρωστάει λεφτά η εταιρεία παραγωγής η οποία δεν ξέρουμε αν θα κλείσει ή θα βρει τρόπο να εξοφλήσει όσα χρωστάει. Δεν χρωστάει μόνο σε εμένα, χρωστάει και στην Ονειροπαγίδα, σε άλλα σήριαλ, σε διαφημιστικά…είναι μεγάλο το χρέος που έχει”, μας εξηγεί η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς “Ονειροπαγίδα”.

Όσον αφορά το ποσό που της χρωστάει η εταιρεία παραγωγής αναφέρει: “Μου χρωστάει τα 2/3 στην ουσία. Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν πάρει ακόμη και τίποτα”

Η ίδια εξηγεί πως έχει αναλάβει την υπόθεση ο δικηγόρος της αλλά αυτό που την αφορά είναι το αποτέλεσμα. “Η λογική μου είναι ότι τα έχω ξεγράψει τα λεφτά κι αν γίνει κάποιο θαύμα και η εταιρεία δεν κλείσει ή δεν βαρέσει διάλυση εκεί μπορείς να τα διεκδικήσεις”, συμπληρώνει η ηθοποιός.

Το συγκεριμένο σήριαλ δεν είναι όμως το μόνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς όπως δήλωσε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, η ίδια εταιρεία χρωστάει και στους ανθρώπους της “Εργαζόμενης γυναίκας” και του “Λιτσα.com”.

“Δεν χρωστάει μόνο σε εμένα. Η εταιρεία παραγωγής πληρώθηκε κανονικά από το κανάλι κι από τους διαφημιστές και οι μόνοι που δεν πληρώνονται είναι αυτοί που δουλεύουν… Ένα χρόνο απλήρωτοι”, υποστηρίζει η πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος του “Εργαζόμενη γυναίκα”. Η Ελένη Ράντου διευκρινίζει ότι έχει κινηθεί νομικά γιατί η ίδια έχει κόψει τιμολόγια που καλείται τώρα να πληρώσει το ΦΠΑ από την τσέπη της.

“Έπονται πολλές άλλες κινήσεις. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με την όλη έκβαση”, δηλώνει η ηθοποιός. Ωστόσο ελπίζει πως θα καταφέρει να βγάλει κάποια άκρη από την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πάντα υπάρχουν παράθυρα γι’αυτούς που κάνουν τις χοντράδες.”

Το ΤL!fe επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής Cinegram και περιμένουμε επίσημη απάντηση από τον υπεύθυνο κο Παντουβά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164