Συγκλονίζει ο θάνατος του μπασίστα του Στρατή – Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη σκηνή!

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες ο καλλιτεχνικός κόσμος από το θάνατο του μπασίστα του Μύρωνα Στρατή. Ο Πλάτωνας Καπρίδης ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της μουσικής σκηνής που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με τον γνωστό τραγουδιστή.
Ο τραγικός θάνατος τον βρήκε χθες το απόγευμα σε εγκαταλελημμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα, όπου βρέθηκε για το reperage ενός νέου video clip που ετοιμαζόταν. O 31χρονος φαίνεται πως ανέβηκε σε μια μεταλλική οροφή ενός εργοστασίου για να τραβήξει κάποια πλάνα. Η οροφή υποχώρησε όμως κι εκείνος έπεσε από μεγάλη απόσταση και σκοτώθηκε ακαριαία.

Δες ποιος ήταν ο Πλάτωνας Καπρίδης

Οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Συγκλονισμένος είναι και ο στενός του συνεργάτης Μύρωνας Στρατής.
Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Πλάτωνα στη σκηνή:

Το συγκεκριμένο video είναι από το Δεκέμβρη του 2009, όταν ο Πλάτωνας Καπρίδης μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και το υπόλοιπο συγκρότημα έδωσαν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. O 31χρονος μπασίστας ήταν η ψυχή της συναυλία και με πολύ ενέργεια και θετική διάθεση έδωσε παλμό στη βραδιά.

Ο Πλάτωνας με τον Μύρωνα Στρατή σε μια χιουμοριστική διασκευή του τραγουδιού “Γυριστρούλα” του Λάκη Παπαδόπουλου.


Από την εμφάνισή του στο “Πρωινό mou”, τον περασμένο Ιούνιο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164