Στα βήματα της Νταϊάνα η Catherine! Ξεκινήσε το δικό της φιλανθρωπικό έργο

Το παράδειγμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα ακολουθεί η Δούκισσα του Cambridge, η οποία έχει ξεκινήσει το φιλανθρωπικό της έργο. Η Catherine έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για να μάθει τα πάντα για τις φιλανθρωπίες του παλατιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Δούκισσα Catherine ακολουθεί τα βήματα της Lady D και έχει κάνει αρκετές μυστικές επισκέψεις σε άστεγους και άπορους που χρειάζονται τη συμπαράσταση και τη βοήθειά της. Χωρίς επισημότητες και φωτογράφους, η νεαρή Catherine προσπαθεί να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, όπως ακριβώς έκανε και η μητέρα του πρίγκιπα William.

H Νταϊάνα, μάλιστα, πολλές φορές είχε επισκεφθεί καταυλισμούς αστέγων, έχοντας μαζί της τον μεγάλο της γιο. Αυτή είναι ίσως και η βασικότερη αιτία που τον ενθάρρυνε στο να αναλάβει αρχηγός του φιλανθρωπικού “Centrepoint”.
Τόσο ο William, όσο και η Catherine έχουν ξεκινήσει το φιλανθρωπικό τους έργο, αλλά προτιμούν να έχουν διαφορετικές δραστηριότητες. Έτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού, αναφέρθηκε ότι η Catherine “θα μάθει μέσα στους επόμενους μήνες τα πάντα για το φιλανθρωπικό έργο της βασιλικής οικογένειας, ώστε να μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164