Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών

Νέα στοιχεία στην έρευνα προκύπτουν απο τη μαρτυρία μίας γυναίκας απο την Κορσική. Η ιταλική αστυνομία ψάχνει τον ηλεκτρονικό πλοηγό του αυτοκινήτου του πατέρα των δύο κοριτσιών.

Εδώ και 15 μέρες έχουν να δώσουν σημεία ζωής οι εξάχρονες Αλέσια και η Λίβια. Απο τοτε δηλαδή που ο 43χρονος πατέρας τους τα απήγαγε απο το σπίτι του, οπου τις φιλοξανούσε για το σαββατοκύριακο.

Η ιταλική αστυνομία θέλει να κάνει έρευνα στη περιοχή Τσερινιόλα, εκεί που αυτοκτόνησε ο πατέρας πέφτοντας στη σιδηροδρομική γραμμή.

Η γαλλική αστυνομία από τη πλευρά της θέλει η μητέρα των κοριτσιών να ταξιδέψει στην Κορσική, αφού εκεί εθεάθησαν τα κορίτσια για τελευταία φορά από μία μάρτυρα, την Ολγα Ορνεκ, στο λιμάνι Προπριάνο, στα νότια του νησιού. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι “ο πατέρας είχε την παρέα μιάς ξένης γυναίκας, 45-50 ετών”.

Η Ολγα Ορνεκ “αναγνώρισε 100% τον 43χρονο Ματίας Σεπ, από φωτογραφίες που τής έδειξαν”, ενώ είναι βέβαιη ότι η γυναίκα που τον συνόδευε “ήταν ξένη, αφού γνωρίζει τις Κορσικανές και, αυτήν την εποχή του έτους, στην Κορσική μόνον τουρίστριες εμφανίζονται”. Κατά την μάρτυρα, ο Σεπ φορούσε κόκκινο πουλόβερ και γυαλιά, ενώ “γιά τις δύο δίδυμες, η βεβαιότητά της, ότι τίς είδε στο λιμάνι της Κορσικής την πρώτη Φεβρουαρίου, φθάνει στο 95%…”

Την ίδια ώρα η ιταλική αστυνομία αναζητά τον ηλεκτρονικό πλοηγό του αυτοκινήτου του πατέρα των ελβετών διδύμων κοριτσιών, προκειμένου να αποκατασταθεί το διάγραμμα με τις κινήσεις του πατέρα τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164