Ποιοι απειλούν με μηνύσεις τη Μαντόνα;

Η οικογένεια του κοριτσιού που υιοθέτησε η Μαντονα, απειλεί την ποπ σταρ με μηνύσεις γιατι ισχυρίζεται ότι δεν τους αφήνει να το δουν! Το κοριτσάκι το είχε υιοθετήσει η Μargie το 2009 από το ορφανοτροφείο.

Παρότι η Μαντόνα έχει κάνει ήδη δύο επισκέψεις στο Μαλάουι με την μικρή Mercy δεν έχει αφήσει την οικογένειά της να την δει. Έτσι η οικογένειά της υποστηρίζει ότι η γνωστή τραγουδίστρια “έσπασε την υπόσχεσή της” και προχωράει το θέμα νομικά.

Η μητέρα της Mercy πέθανε 5 μέρες μετά τον τοκετό και τότε την ανέλαβε η γιαγιά της και οι θείοι της. Η γιαγιά της Mercy προς το παρών πουλάει ντομάτες που καλλιεργούν στο σπίτι τους, το οποίο είναι χτισμένο από λάσπη και δεν έχουν ούτε νερό ούτε ρεύμα. Η 72χρονη γιαγούλα θέλει να καταφέρει να πάρει πίσω την μικρή για να ζήσουν μαζί.

Η γιαγιά της είχε δηλώσει : “Το μωρό χρειάζεται φροντίδα και τροφή. Ζούμε με λίγα χρήματα και πιστέψαμε πως είναι καλύτερα η Μercy να μεγαλώσει τα πρώτα χρόνια της στο ορφανοτροφείο.” και συνέχισε : “Δεν ήθελα η Mercy να αφήσει πίσω την χώρα μας, αλλά μου είπαν ότι θα είχε μια ευκαιρία για μια καλή ζωή. Ζητάμε από την Μαντόνα να είναι ανθρώπινη”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164