Τι έπαθε στο πρόσωπο η διάσημη τραγουδίστρια;

Πολλές γυναίκες που πλησιάζουν τη δεκαετία των ’60, καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις προσπαθώντας να γυρίσουν πίσω τα χρόνια. Εξαίρεση σε αυτό το φαινόμενο φυσικά, δεν κατάφερε να αποτελέσει η 57χρονη τραγουδίστρια, Cindy Lauper.

Ο φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες κι οι εκφράσεις του προσώπου της, έδειχναν ότι υποφέρει. Νιώθοντας έντονη αμηχανία και χωρίς ίχνος make-up στο πρόσωπό της, η ποπ σταρ, προσπαθούσε να κρυφτεί από τις κάμερες και τα φλας.

Η άσχημη κατάσταση του προσώπου της, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, θα μπορούσε να οφείλεται σε κάποια αντίδρασή του από τη χρήση καλλυντικών ή σε πολύωρη έκθεσή της στον ήλιο. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εφημερίδας, υποψιάζονται πως, αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποιο ”δυνατό” πίλινγκ που έκανε η ίδια, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίσει το δέρμα της και να της προκαλέσει ερυθρότητα.

Η εμφάνισή της, προκάλεσε μαγάλη αντύπωση, αφού τέσσερις μέρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί σε εκδήλωση προς τιμήν της στη Νέα Υόρκη, όπου φαινόταν τουλάχιστον, 20 χρόνια νεότερη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164