Πρωτοχρονιάτικα φιλιά και αγκαλιές για επωνύμους!

Μέχρι τις πρωινές ώρες διασκέδασαν ο Νίκος Χατζής με τη Νίκη Κάρτσωνα και ο Γιάννης Μπουρούσης με την αγαπημένη του Χριστίνα Ψωμιάδη, στον ”Βοτανικό” υποδεχόμενοι το 2011. Η παρέα, όπως αναφέρει το ένθετο ”Real Life”, όλο το βράδυ ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Χριστίνα, κόρη του επιχειρηματία Μάκη Ψωμιάδη, φαινόταν ότι περνούσε την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής του. Επιπλέον, ο Γιάννης δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να εκφράζει, σύμφωνα με την εφημερίδα, πόσο ερωτευμένος αισθάνεται με εκείνη κι ο ένας είχε μάτια μόνο για τον άλλο. Εκείνος την αγκάλιαζε και τη φιλούσε συνέχεια.

Μαζί τους, ο Νίκος και η Νίκη, περνούσαν επίσης, πολύ ευχάριστες στιγμές. Μάλιστα, ο Νίκος υποδέχτηκε το νέο έτος δίνοντας ένα φιλί στην Νίκη Κάρτσωνα, και οι φήμες λένε ότι ο γάμος τους, φούντωσε περισσότερο τον έρωτά τους.
Τέλος, μαζί τους ήταν καιο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος δεν έδειχνε να έχει και πολύ μεγάλα κέφια και παρόλο που ήταν με παρέα, έμοιαζε μόνος.

Διάβασε περισσότερα στη ”Real Life” που κυκλοφορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164