Ε. Αραβανή: Ξαφνική αποχώρηση από το “Μες στην καλή χαρά”!

Ξαφνικά αποχώρησε από την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”, η Ευαγγελία Αραβανή. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν βρέθηκε σήμερα στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, με την οικοδέσποινα της εκπομπής να εξηγεί πως από σήμερα η Ευαγγελία δεν θα είναι στην ομάδα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, το κανάλι αποφάσισε πως η εκπομπή πρέπει να επιστρέψει στο παλιό format της δηλαδή στα πέντε άτομα γιατί τα έξι προκαλούν…χάος. Αν και οι συμμετέχοντες στην εκπομπή ήταν αρχικά πέντε: Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, Ευαγγελία Αραβανή, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Παύλος Σταματόπουλος, στον καναπέ έκατσε και ένα νέο μέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έτσι, το κανάλι απόφάσισε να δώσει την θέση της όμορφης Ευαγγελίας Αραβανή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την οποία παρακολουθούσαμε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Η Ναταλία ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το πρωί την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε μάθει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όπως έχετε ακούσει από χθες η Ευαγγελία δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και ξέρουμε πως μας βλέπει και θέλει να είμαστε μέσα στην καλή χαρά”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164