Οι νικήτριες των 10 σέξι σετ εσωρούχων από το TLife και το Womensecret!

Ο μεγάλος διαγωνισμός έληξε! Οι 10 τυχερές που θα φορέσουν τα σέξι σετ εσωρούχων είναι:

1)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΓΙΑ

2)ΝΤΑΓΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

3)ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

4)ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

5)ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

6)ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

7)ΜΙΡΟΥΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

8)ΧΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

9) ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

10)ΒΙΒΗ ΠΕΣΛΗ


Λίγα λόγια…

H εταιρία Womensecret μεταμορφώνει τις γυναίκες σε αισθησιακούς πειρασμούς, όπως η ίδια δηλώνει μέσα από το επίσημο web site της www.womensecret.gr. Πιστεύει ότι το πάθος και η οικειότητα πρέπει να ενθαρρύνονται και επίσης ότι ο εμπλουτισμός των εσωτερικών επιθυμιών και φαντασιώσεων αλλάζει ριζικά τη ζωή μας προς το καλύτερο.
Τα εσώρουχα της Womensecret περιέχουν ένα πλούσιο φάσμα από εμπνευσμένες δημιουργίες, με σκοπό να εντείνουν τις απολαύσεις της ζωής και να ξεκλειδώσουν τις όποιες ενδόμυχες επιθυμίες σου.
Εσώρουχα σχεδιασμένα για να είσαι κομψή σε κάθε στιγμή της ζωής σου, τόσο στη δουλειά όσο και στο μπουντουάρ σου, εξασφαλίζουν ότι μπορείς να είσαι πάντα σέξι ανάλογα με τη διάθεση σου, πιστεύει ότ ι το πάθος και η οικειότητα πρέπει να ενθαρρύνονται και επίσης ότι ο εμπλουτισμός των εσωτερικών επιθυμιών και φαντασιώσεων αλλάζει ριζικά τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Τέλος, διαθέτει αξεσουάρ εσωρούχων, προϊόντα για την ενίσχυση του στήθους, έξυπνες λύσεις για την γυναίκα, επώνυμα αρωματικά κεριά, προτάσεις για δώρα, ρολόγια χειρός, τσάντες & βραδινά τσαντάκια.
Κάντε ΤΩΡΑ τις αγορές σας απο τόν καναπέ σας άνετα και ξεκούραστα.

module

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164