Αυτές είναι οι γυναίκες που έριχναν υπνωτικό στα θύματά τους και τα λήστευαν!

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της 03-12-2013 στο Βόλο η 41χρονη και η 39χρονη, προφασιζόμενες την προώθηση προϊόντος (χυμού), μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο έπεισαν να δοκιμάσει ένα χυμό,

Μάλιστα, τους είπαν ότι αν έβρισκαν τη γεύση του χυμού, θα κέρδιζαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ!

Αντί για κέρδη… ήρθε το σκοτάδι!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το προϊόν περιείχε αναισθητική ουσία, με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι να χάσουν τις αισθήσεις τους και να αποκοιμηθούν.
Στη συνέχεια, μπήκε στο σπίτι τους και η άλλη δράστιδα και όλες μαζί, εκμεταλλευόμενες την ανικανότητά των ηλικιωμένων να αντιδράσουν, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, καθώς και δύο χρυσές βέρες και δύο χρυσές αλυσίδες με σταυρούς που φορούσαν τα θύματα!

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της 03-12-2013 στο Βόλο, η 34χρονη δράστιδα ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, έπεισε 81χρονη να δοκιμάσει χυμό, με την προτροπή να διακρίνει τη γεύση του.
Ο χυμός περιείχε ομοίως αναισθητική ουσία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να αποκοιμηθεί. Στη συνέχεια, μπήκαν στο σπίτι και οι άλλες δύο δράστιδες και έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164