Μαραθώνιες οι απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Μαραθώνιες είναι οι απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής, τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός έχουν αρνηθεί τα πάντα και μιλούν για σκευωρία.

Πρώτος απολογήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η απολογία του ξεπέρασε τις 6 ώρες. Στη συνέχεια μπήκε στο γραφείο του ανακριτή ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ολοκλήρωσε την απολογία του λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα. Ακολούθησε διάλειμμα μισής ώρας και στη συνέχεια μπήκε να αποληγηγθεί ο Γιάννης Λαγός, που τελείωσε στις 06:50. Έγινε ακόμη ένα διάλειμμα πριν ξεκινήσει και η απολογία του Νίκου Μίχου.
Όταν τελειώσουν οι απολογίες και των τεσσάρων βουλευτών, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κριθούν προφυλακιστέοι.
Εξαιτίας της πολύωρης διαδικασίας θα καθυστερήσει η μεταγωγή στα δικαστήρια 8 συλληφθέντων που θα παρουσιάζονταν στον ανακριτή στις 08:00.
Εντάσεις ανάμεσα στους κατηγορούμενους και τους εισαγγελείς δεν υπάρχουν. Ο κατηγορούμενους κάθεται στη μέση και στην ευθεία του έχει δυο ανακριτές, ενώ δεξιά και αριστερά του βρίσκονται οι δυο εισαγγελείς.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακολούθησε με στρατιωτική πειθαρχία τα όσα του είχε πει ο δικηγόρος του, ενώ ο Γιάννης Λαγός αρνήθηκε να φορέσει κοστούμι και μπήκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί φορώντας φόρμα και μπλουζάκι.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164