O πιο γλυκός διαγωνισμός! H τυχερή που κέρδισε τα cupcakes με πλακέτα με τη φωτογραφία ή την επιγραφή που θέλει!

Τα τέλεια γλυκά για όλες τις περιστάσεις! To Tlife και το The Sweet Spot σου έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσεις 9 regular cupcakes custom-made και με πλακέτα με φωτογραφία που μπορείς να στείλεις στο ζαχαροπλαστείο ή να γράφει ό,τι θέλεις (όλα αυτά είναι βρώσιμα)!

/

Τα συγκεκριμένα cupcakes είναι κατάλληλα για όποια περίσταση – γενέθλια, βάφτιση, γάμος, δεξίωση, μπάτσελορ πάρτι, baby shower, εταιρικές εκδηλώσεις κλπ. – θέλεις είτε για σένα, είτε για κάποιο φίλο ή φίλη!

/

Η μεγάλη νικήτρια είναι η Σοφία Καρακασιλιώτη! Θα πρέπει να στείλει email στο tlifenow@gmail.com με το τηλέφωνό της και να περάσει να πάρει τα cupcakes από το κατάστημα The Sweet Spot της Κηφισιάς ή του Χαλανδρίου! Φυσικά θα μπορεί να τα πάρει σε κοντινή ημερομηνία της περίστασης για την οποία τα θέλει!

/

Κάνε like στη σελίδα του The Sweet Spot και του TLIFE στο Facebook για να βλέπεις όλους τους διαγωνισμούς!

/

Mαμά και κόρη, ερχόμενες από το εξωτερικό διοχέτευσαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες δημιουργώντας καινούριες συνταγές για μας και τους φίλους μας, και κατέληξαν σε ένα μικρό θησαυρό, που θέλησαν να μοιραστούν με περισσότερο κόσμο. Στα καταστήματα στην Κηφισιά και στο Χαλάνδρι μπορείς να βρεις γευστικές λιχουδιές, όπως τα γνωστά πια cupcakes, αλλά και εντυπωσιακές τούρτες από ζαχαρόπαστα, cookies, pops, παγωτά, ατομικά και οικογενειακά επιδόρπια αλλά και έξυπνες ιδέες για δώρα.

/

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164