Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Με τον 10 χρόνια νεότερο σύντροφό της και την κόρη της στην Χαλκιδική! Φωτογραφίες

Απο τις αρχές του Ιουλίου έχει ταξιδέψει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην Ελλάδα. Η γνωστή παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στη Σουηδία, βρέθηκε στην Ελλάδα για να ψηφίσει στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, για να καλύψει τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για να κάνει διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της πατρίδας της.

Μαζί της ταξίδεψαν επίσης η κόρη της Μελίνα αλλά και ο κατά 10 χρόνια νεότερος σύντροφός της Jacob με τον οποίο είναι αχώριστη εδώ και αρκετό καιρό. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μαζί τους στην Χαλκιδική από όπου μοιράστηκε φωτογραφίες με τις ομορφιές της παραλίας της Σάνης αλλά και με τα παιχνίδια της μικρής Μελίνας και του Jacob όσο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δούλευε ακόμα και από την αμμουδιά.

Good morning from Greece! #greece #halkidiki #seanotincrisis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις

Greek sunset!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις

Family photo. Melina & Jake play while I work. My office today is a sandy beach with a deep blue view. #noreasontocomplain #greece #summer #mobileoffice #halkidiki

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις


“Οικογενειακή φωτογραφία” έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία της όπου στο βάθος διακρίνεται ο σύντροφός της να παίζει με την μικρή της κόρη στη θάλασσα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο κοντά τους νιώθουν τον Jacob η ίδια και η Μελίνα.


Με τον σύντροφό της σε προηγούμενο ταξίδι τους στην Ελλάδα, στα τέλη του 2014.

Άλλωστε η ίδια έγραψε στο προσωπικό της blog ότι υπό διαφορετικές συνθήκες (μιλώντας τόσο για την χώρα όσο και για την προπαγάνδα περί τεμπέληδων Ελλήνων στην Ευρώπη θύμα της οποίας γίνεται και η ίδια από τους επικριτές της αρκετές φορές) αυτές οι διακοπές με την οικογένεια της στην Σάνη της Χαλκιδικής θα ήταν “επίγειος παράδεισος”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164