Ευγενία Μανωλίδου: Ετοιμάζεται για τα πρώτα γενέθλια του γιου της!

Τα πρώτα του γενέθλια θα γιορτάσει το Σάββατο ο μικρός Αλκαίος και ετοιμάζεται μεγάλη γιορτή στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Πριν από ένα χρόνο (6 Ιουνίου) η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και γέμισε χαμόγελα χαράς τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλκαίος (ή ξανθός Άδωνις, όπως τον έχει χαρακτηρίσει η Ευγενία) είναι πια η μασκότ της οικογένειας και έχει ξετρελάνει τους γονείς και τα αδέλφια του!
Η βάφτιση του έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη, ενώ από την ημέρα της γέννησής του, η Ευγενία τον έχει αποχωριστεί ελάχιστα – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο μπέμπης πάντως που μοιάζει πολύ στον πατέρα του είναι η καλύτερη παρέα για τον μικρό Περσέα και έχει φέρει αέρα ανανέωσης στο σπίτι.

#withoutshoes @tomsgreece με Περσέα και Αλκαίο! #lastdaytohelp http://www.toms.com/one-day-without-shoes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eugenia Manolides (@manolidoue) στις


Και παρόλο που η Ευγενία είχε δηλώσει “Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα 4 παιδιά” (δες το video), τώρα έχει βρει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά της και έχει επιστρέψει και στην παλιά κομψή σιλουέτα της.

Πρόσφατα και ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της στα μαγαζιά, όπου έκαναν τα ψώνια τους, ενόψει της γιορτής του μικρού!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164