Σκληρή επίθεση του γιου του Tom Cruise στην Caitlyn Jenner!

Στην είδηση ότι η Caitlyn Jenner -δηλαδή ο νέος εαυτός του πατριού της Kim Kardashian, Bruce, μετά την αλλαγή φύλου του- θα λάβει το βραβείο “Θαρρους Arthur Ashe” στην απονομή βραβείων ESPY, αντέδρασε έντονα ο υιοθετημένος γιος του Tom Cruise και της Nicole Kidman.

Ο 20χρονος Connor Cruise σύμφωνα με το κανάλι E! ανέβασε ένα επικριτικό tweet στον λογαριασμό του το οποίο σχεδόν αμέσως διέγραψε αναφέροντας: “Αλήθεια τώρα; Το βραβείο Θάρρους; Θα βγει από καμία γωνία ο Ashton Kutcher για να της πει ότι της κάνει φάρσα”.


Ο 20χρονος γιος του Tom Cruise και της Nicole Kidman, Connor.

“Μην με παρεξηγήσετε. Κάντε αυτό που νιώθετε και μην αφήνετε κανέναν να σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το θέμα” έγραψε λίγο αργότερα και συμπλήρωσε με αρκετά Tweet ακόμα τον συλλογισμό του. “Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα που αξίζει να συζητηθούν. Και πολύ πιο σημαντικοί άνθρωποι που στην πραγματικότητα αξίζουν αυτό το βραβείο”. Ο Connor Cruise διέγραψε αρκετά από τα tweets του αφήνοντας όμως κάποια προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του στην βράβευση της Caitlyn Jenner.

Σύμφωνα με το E! ο λόγος που ο νεαρός DJ και γιος ενός από τα πιο διάσημα πρώην παντρεμένα ζευγάρια του Hollywood έσβησε τα Tweets ήταν οι οργισμένες αντιδράσεις των fan του για τα όσα έγραψε για την αγαπημένη του αμερικανικού κοινού Caitlyn.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164