Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός “ψήνεται” στον πυρετό!

Δεν έχουν τέλος οι ιώσεις που κυκλοφορούν αυτές της μέρες και πολλοί είναι οι Έλληνες Celebrities που βρέθηκαν στο κρεβάτι από τη μια στιγμή στην άλλη. Ανάμεσά τους και η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός ου πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο πολυαναμενόνες παραστάσεις της χρονιάς και τώρα… “ψήνεται” στον πυρετό.

Ο λόγος για την… “ωραία μου κυρία” Δήμητρα Ματσούκα. Η πρωταγωνίστρια της παράστασης “Πυγμαλίων” που πριν λίγες μέρες έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Pantheon, φαίνεται πως αρρώστησε και για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να παραμένει σπίτι με πυρετό. Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ο θερμόμετρο να δείχνει 38,6 και έγραψε χαρακτηριστικά: “Ρεπό. Δεύτερη μέρα. ουφ”

Ρεπό.Δευτερη μερα. #ουυφφφ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις


Η γνωστή ηθοποιός που αύριο πρέπει να βρίσκεται στο θέατρο για την παράσταση φαίνεται πως τα έχει βρει σκούρα με το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Αυτήν την περίοδο πάντως, η Δήμητρα Ματσούκα είναι πολύ χαρούμενη γιατί πρωταγωνιστεί στο έργο «Πυγμαλίων», γνωστό και ως «Ωραία Μου Κυρία», από το ομότιτλο μιούζικαλ του Τζωρτζ Κιούκορ το 1964 με την Ώντρευ Χέμπορν και τον Ρεξ Χάρισον και δίνει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Ιρλανδός δραματουργός Τζωρτζ Μπέρναρ Σω έγραψε το 1912 το πιο δημοφιλές θεατρικό του αντλώντας έμπνευση από τον αρχαιοελληνικό μύθο του Πυγμαλίωνα, του γλύπτη που ερωτεύτηκε παθιασμένα το άγαλμά του, την Γαλάτεια.

Αυτήν τη σκεπτόμενη ρομαντική κομεντί θα δούμε φέτος στο θέατρο Πάνθεον σε μετάφραση-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, με την Δήμητρα Ματσούκα στο ρόλο της Ελίζα Ντούλιτλ και τον Κώστα Κόκλα ως καθηγητή Ουίλιαμ Χίγγινς.


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164